Tgrt Haber
08 Aralık 2022 05:52 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 06:13

HDP milletvekili Remziye Tosun Meclis kürsüsünde beyaz tülbendini atarak teröristbaşına özgürlük istedi!

HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun, TBMM’deki bütçe görüşmeleri sırasında söz alarak kürsüye geldi. TSK’nın terör örgütlerine yaptığı operasyonları ‘savaş politikası’ diyerek savunan Tosun, teröristbaşı Abdullah Öcalan’a özgürlük istedi ve tülbendini kürsüden fırlattı. 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
hdp,meclis,terör,provokasyon,operasyon

Türkiye’nin Irak ve Suriye’nin kuzeyine başlattığı Pençe-Kılıç harekatı sonrasında çok sayıda terörist etkisiz hale getirilirken terör yuvaları ise birer birer imha edildi. Hava harekatıyla başlayan operasyonların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da karadan bir operasyon yapılacağının sinyalini verdi. Terör örgütlerine yapılacak olan operasyondan rahatsız olan HDP ise konuyu Meclis’e taşıdı.

HDP’Lİ TOSUN: OPERASYONLAR DURSUN

HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun, bütçe konuşmalarının sürdüğü Meclis’te söz alarak açıklamalarda bulundu. Terör örgütü PKK/YPG’ye yapılan operasyonları eleştiren ve ‘savaş politikası’ olarak yorumlayan Tosun operasyonların durdurulmasını istedi.

TERÖRİST BAŞINA ÖZGÜRLÜK İSTEDİ

"Şimdi barışa hiç olmadığımız kadar ihtiyacımız var" diyen Tosun, beyaz tülbendini yere fırlattıktan sonra teröristbaşı Abdullah Öcalan için özgürlük istedi. Bu açıklamalar sonrasında Meclis’te tansiyon yükseldi ve milletvekilleri HDP’li Tosun’a tepki gösterdi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mustafa Koç 8 Aralık 2022 07:28

Bu zalimler Devletten Maaş Alıyor Askerimizde kurşunların önüne kendini Atıyor şaka gibi Bu saçmalığa daha nekadar devam edilecek Tutuklayın bu hainleri yeter ya

Sonraki Haber Yükleniyor...