Tgrt Haber
05 May 2022 20:10 - Güncelleme : 05 May 2022 20:28

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ümit Özdağ'a çok sert sözlerle yüklendi, Özdağ karşılık verdi

İçişleri Bakan Süleyman soylu, sığınmacıları hedef alan 'Sessiz İstila' filmini finanse ettiğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a çok sert sözlerle yüklendi. 'Soros çocuğu' ifadesini kullanan Soylu'ya Özdağ’dan cevap gecikmedi: Yarın saat 11'de İçişleri'nin önünde silahsız bekleyeceğim..

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
'Sessiz İstila' provokasyonu siyasette yeni gerilime neden oldu. Ümit Özdağ, Bakan Soylu'nun ağır sözlerine basın toplantısıyla cevap verdi.

Başta İstanbul olmak üzereTürkiye’de kaçak göçmen tartışmaları devam ediyor. Sosyal medyada dolaşıma sokulan 'Sessiz İstila' filmi bunlardan biri oldu. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, filmi finanse ettiğini açıkladı. Özdağ’a İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan sert tepki geldi. TGRT Haber’de Ankara Temsilcimiz Ercan Gürses’in sorularını cevaplayan Soylu “Özdağ’dan bir cevap var” hatırlatmasına “Muhatabım değil, kabul etmem, bir kelime bile etmem” dedi. Gürses’in “Özdağ iddiaları reddediyor” ifadesiyle başlayan soruya da cevap veren Soylu, “Bunu söylerseniz toplantıyı terk ederim" ifadelerini kullandı. 

"SOROS TAKTİĞİ"

Sessiz İstila filmi ile ilgili "Ümit Özdağ’ın yaptığı Soros taktiğidir” diyen Bakan Soylu şöyle konuştu:

“Operosyon çocuklarına izin vermeyiz. Bu olayların hepsi bir merkezde yönetiliyor. Türkiye göçmen deposu olsun istiyorlar. AB Türkiye'nin 'göçmen deposu' olmasını istiyorlar. Bu film kin, nefretlik ve düşmanlık üzerine yapıldı. Ümit Özdağ fonladıysa bu paranın nereden buldun. Ruhşen Çakır gibi sen de ABD'deki bir takım Türkiye'yi karıştırmaya yönelik vakıflardan mı aldın? Ruhşen Çakır ile oturup sohbet edip, eziyet çeken insanların üzerinden başkalarının parası ile keyif yapmayı bu ülkenin yargısı tarafından cezasız bırakılmayacak. Bunlar bu ülkenin çocukları değiller, bunlar başka ülkelerin çocukları olmuşlar.” 

Soylu'nun sert sözlerine Ümit Özdağ, basın toplantısı düzenleyerek cevap verdi. 

Özdağ "Ben yarın saat 11.00’de tek başıma ve silahsız İç İşleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek" dedi. 

https://twitter.com/umitozdag/status/1522239624160198657?s=24&t=gruir4WiHZ9f6IgE-6bZHQ

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...