Tgrt Haber
25 May 2023 15:45 - Güncelleme : 25 May 2023 16:00

Erdoğan'ı destekleme kararıyla eleştirilerin hedefi olan Sinan Oğan suskunluğunu bozdu

Sinan Oğan, seçimin 2. turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından gelen eleştirilere Instagram hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

sinan oğan,seçim

Dağılan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs seçimlerinde yüzde 5.17 oy oranına ulaşmasının ardından 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vereceğini açıkladı. Oğan, ilk seçimlerde ittifakta bulunduğu Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararlarının ardından büyük tepki çekti.

Özellikle sosyal medyada eleştirilerin yığıldığı sırada sessiz kalmayı tercih eden eski aday Sinan Oğan, suskunluğuna son verdi.

Erdoğan'ı destekleme kararıyla eleştirilerin hedefi olan Sinan Oğan suskunluğunu bozdu

''DOĞRU ZAMANI BEKLİYORUM''

Instagram hesabından paylaştığı hikayede "üstü kapalı" cevaplarla suskunluğunu bozan Oğan, kendi fotoğrafı üzerine hüzünlü bir fon müziğinin yer aldığı hikayede şu ifadeleri kullandı:

"Kin tutmuyorum kimseye ama kimin ne yaptığını da unutmuyorumkimseye. Çoğu şeyi içime atıyorum bazen. Ama derler ya, her şeyin bir zamanı var. Doğru zamanı bekliyorum. Yapılan hiçbir şeyin farkında değilim sanmayın beni. Uğraşmak istemiyorum sadece."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...