Tgrt Haber
29 Mart 2016 23:21

Arda'dan 'El Clasico' yorumu

Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, ilk defa forma giyeceği "El Clasico" için, "Benim kafamda bu maç çok kolay. Hiçbir baskı olmaksızın futbol oynamaya gidiyorum." dedi.

Arda'dan 'El Clasico' yorumu
el clasico, arda turan,

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, kariyerinde ilk defa forma giyeceği "El Clasico" için "Benim kafamda bu maç çok kolay. Hiçbir baskı olmaksızın futbol oynamaya gidiyorum." dedi.

Katalan gazetesi ARA'ya röportaj veren Arda, La Liga'da 2 Nisan Cumartesi günü oynanacak Barcelona-Real Madrid maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Real Madrid'e karşı Atletico Madrid formasıyla daha önce birçok maça çıkma fırsatı yakaladığını hatırlatan milli futbolcu, "Bunun için şanslıyım. Her türlü durumda, El Clasico benim için özel olacak çünkü ilk. Ama bu sadece bir futbol maçı. Yenilsek de hayat aynı şekilde devam edecek." dedi.

"Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim"

"Kimseye bir şey göstermek ya da kanıtlamak zorunda değilim. Büyük bir futbolcuyum ve buraya başarılı olarak geldim." diyen Arda, "Barcelona'da Leo, Luis ve Neymar gol, asist, kısacası her şeyi yapıyor. Biz geri kalandan sorumluyuz. İleride çalışan bir makinemiz var. Böyle devam etmesi için onlara yardım etmeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

"Dünyanın en iyileriyle oynuyorum" ifadesini kullanan Arda Turan," Yavaş yavaş daha da iyiye gideceğime, takımda daha önemli rol alacağıma eminim." şeklinde konuştu.

"Terörizme verilen cevap aynı olmalıdır"

Arda, Ankara ve İstanbul'daki terör saldırıları sonrasında sosyal medya aracılığıyla gösterdiği tepkilerle ilgili olarak şöyle konuştu:

"Paris'te ölen bir insanla, Ankara ve İstanbul'da patlayan bir bombaya ya da Türkiye'de olanlara verilen üzüntü aynı olmadı. Oysa, insanlar dünyanın her yerinde aynıdır. Hangi ülkede olursa olsun, terörizme verilen cevap aynı olmalıdır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...