Tgrt Haber
10 Ocak 2022 09:11

Galatasaray'da ikinci Mustafa Kapı vakası! Bartuğ Elmaz da Avrupa'ya gidiyor

2 yıl önce Mustafa Kapı'yı Lille'e kaptıran Galatasaray'da yeni sözleşme için ikna edilemeyen bir diğer genç yıldız daha Avrupa’ya gitmeye hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, altyapısından yetişen ve 6 aydır görüştüğü Bartuğ Elmaz ile ilgili de olumlu ilerleyiş kaydedemedi.

Galatasaray'da ikinci Mustafa Kapı vakası! Bartuğ Elmaz da Avrupa'ya gidiyor
Marsilya,Galatasaray,Fatih Terim,Bartuğ Elmaz

Süper Lig’in ikinci yarısına iyi başlamayan Galatasaray’da sular durulmuyor. Giresunspor'a 1-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ilk kez tribünler tarafından protesto edilmişti.
Taraftarın "Söylesene Fatih hoca, takım neden oynamıyor?" tezahüratını yaptığı İmparator, karşılaşma sonrası, yönetimin teknik heyete yapmayı planladığı takviyeler hakkında "Guardiola'nın yardımcılarıyla anlaşıldığı konusunda bilgim yok" demişti.

PEP GUARDİOLA ÖNERDİ

Başkan Burak Elmas'ın bilgisi dahilinde yardımcı antrenör arayan yönetici Işıtan Gün'ün iki farklı isimle görüştüğü ortaya çıktı. Boştaki 59 yaşındaki İspanyol teknik direktör Domenec Torrent'i, Terim sonrası dönemi de düşünerek gündemine alan Aslan'a, Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, ekibinde yer alan Pro-Lisans sahibi 38 yaşındaki Carlos Vicens'i önerdi.

Bir sene Manchester City U-18 Takımı'nı çalıştıran Carlos Vicens, sarı-kırmızılı kulübe yardımcı antrenör olarak gelmeye hazırdı ancak yönetimin bu düşüncesine, Terim'den olumlu dönüş gelmediği öğrenildi. Selçuk İnan ve Necati Ateş'i yetersiz bulan Başkan Elmas ve kurmaylarının hamlesi de böylece sonuçsuz kaldı.

İKİNCİ MUSTAFA KAPI VAKASI

Bu arada Galatasaray'ın bir yıldız adayı daha elinden uçuyor. İki sene önce profesyonel sözleşme imzalatamadığı Mustafa Kapı'nın Lille'e gidişine engel olamayan Sarı-Kırmızılı kulüp, altyapısından yetişen ve 6 aydır görüştüğü Bartuğ Elmaz'ı da ikna edemedi.

MARSİLYA İLE ANLAŞILMAK ÜZERE

Şubat 2003 doğumlu Bartuğ, 6 numara pozisyonunda oynuyor ve geleceğin yıldızı gözüyle bakılıyor. 18 yaşındaki oyuncunun Fransız kulübü Marsilya ile anlaşmak üzere olduğu ortaya çıktı. Bartuğ'un menajeri Mirsad Türkcan, genç oyuncusuna uzun süredir Avrupa'da kulüp arıyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...