Tgrt Haber
17 Ekim 2014 16:02

Burak Yılmaz derbiye yetişecek mi?

Prandelli, Fenerbahçe derbisi öncesi futbolculara sahada uygulamaları gerekenleri ezberletirken, son uyarıları yapıyor.

Burak Yılmaz derbiye yetişecek mi?
burak yılmaz, galatasaray fenerbahçe maçı, fb gs haber, son dakika,

Sarı lacivertli takımın analizlerini futbolcularıyla paylaşıp oyun stratejisini oluşturan İtalyan teknik adam, futbolcularına özellikle ilk yarım saatte sergileyecekleri performansın çok önemli olduğunu söyledi. Rakibe sahada rahat oynama alanı bırakmamak için futbolcularından pres yapmalarını ve yardımlaşmayı ön planda tutmalarını isteyen Prandelli, fenerbahçenin hızlı oyuncularının savunmalarının arkasına sarkmasına da izin vermemeleri konusunda da uyardı. Orta sahada etkili bir oyunla rakibin hücum organizasyonlarının önüne geçmeyi hedefleyen İtalyan teknik adam, futbolcularından hücumda ise telaşlı bir acelecilik içinde olmamalarını istedi.
Sarı kırmızılardan hızlı oyunu, telaşla karıştırmamalarını isteyen Prandelli, futbolcularına uygun pozisyonda uzaktan da kaleyi yoklamalarını istedi. Burak Yılmaz gibi süratli ve ceza alanında fırsatçı bir golcüye bu maçta büyük ihtiyaç duyduğu için milli futbolcunun üzerine odaklanan Prandelli, Burak'tan en azından bir devre yararlanmayı istiyor. İtalyan teknik adam, tedavisi olumlu geçen ve maç saatinde oynayabilecek duruma gelmesi beklenen Burak'a alternatif olarak ise Pandev'i düşünüyor. Prandelli, derbide sahaya süreceği onbirde de sol bekte Hakan Balta, sağ bekte Tarık, orta sahada Dzemaili ile olcan'a görev vermeyi planlıyor.

(LİGTV)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...