Tgrt Haber
08 Ocak 2022 09:33

Fenerbahçe Liverpool oyuncusu Divock Origi’yi istiyor

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de yeni hedef golcü transferi. İlk yarıyı 4. tamamlayan ve forvet konusunda sıkıntı çeken Fenerbahçe’nin Divock Origi’yi transfer etmek istediği öne sürüldü. Liverpool formasını giyen Origi için başka takımlar da devreye girdi.

Fenerbahçe Liverpool oyuncusu Divock Origi’yi istiyor
Vitor Pereira,Fenerbahçe,Liverpool,Origi,Joachim Löw

Süper Lig'de 2021-2022 sezonuna Vitor Pereira yönetiminde başlayan Fenerbahçe, ilk yarıyı 4. sırada tamamladı ve Trabzonspor ile açılan puan farkıyla adeta hayal kırıklığına uğradı. Sezonun ikinci yarısında ligin üst sıralarına tırmanmak isteyen Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürüyor. Beşiktaş derbisinde alınan beraberliğin ardından Vitor Pereira'nın görevine son verilmişti. Vitor Pereira'dan sonra henüz yeni teknik adam göreve başlamadı. 

Fenerbahçe Liverpool oyuncusu Divock Origi’yi istiyor

Joachim Löw, Jorge Jesus, Slaven Bilic ve İsmail Kartal isimlerinin yoğun bir şekilde geçmesine rağmen sarı-lacivertliler yeni hocasını bulamadı. Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe için İngiliz medyasından dikkat çeken bir iddia geldi. Bu sezon alınan Mergim Berisha ve Serdar Dursun'dan beklediği katkıyı alamayan Fenerbahçe, bir kez daha golcü transferi yapmanın peşinde.

HEDEF ORİGİ

Daha önce Brezilya basınında çıkan haberlerde Gabriel Barbosa (Gabigol) ile ilgilenildiği söylenmişti. Liverpool Transfer Odası isimli internet sitesinin özel haberine göre, büyük bir golcüyü kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Origi'yi gözüne kestirdi. Belçikalı golcüyü birinci transfer önceliği olarak belirleyen Fenerbahçe'nin dolgun bir kontrat içeren teklifle Liverpool'un kapısını çalacağı belirtildi.
 
Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri'nin haberine göre, Fenerbahçe'nin bu transferde rakibi Newcastle United oldu. İngiltere'den yüksek maaş teklifi alması durumunda Premier Lig'de kalacağı vurgulanan Origi'nin, henüz bu yönde bir teklif almadığı aktarıldı. Bu sezon Liverpool formasını 10 resmi maçta giyen Divock Origi, 5 gol ve 2 asistle oynadı.

İTALYAN EKİBİ DEVREDE

Vedat Muriç’i gönderme kararı alan ve forvet arayışına giren İtalyan ekibi Lazio’nun da, Liverpool ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Divock Origi konusunda büyük aşama kaydettiği öne sürüldü.

Fenerbahçe Liverpool oyuncusu Divock Origi’yi istiyor

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...