Tgrt Haber
14 Kasım 2014 17:57

Denizlispor'da Antalyaspor maçı hazırlıkları

Denizli Teknik Direktörü Bizati: "Yenileceğimiz maçlar mutlaka olacak, ama hedefi olan bir takım olma yolunda ilerlemeye devam etmek istiyoruz".

Denizlispor'da Antalyaspor maçı hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Özcan Bizati, gelecek hafta oynayacakları Antalyaspor maçından galibiyetle ayrılmayı amaçladıklarını söyledi.

Bizati, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu oynanan Adanaspor maçından istedikleri puanı aldıklarını, Antalyaspor maçında da ayı başarıyı sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti.

Deplasmanda oynayacakları maçtan 3 puanla dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Özcan Bizati, şöyle devam etti:

"Sıkı ve disiplinli çalışıyoruz. Geçmişteki eksikliklerimizi gidermemiz gerekiyor. Sakat oyuncularımızın dönmesiyle daha güçlü bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Yenileceğimiz maçlar mutlaka olacak, ama hedefi olan bir takım olma yolunda ilerlemeye devam etmek istiyoruz. Antalyaspor maçından puanla dönmek istiyoruz. Pazar günü Manisaspor'la bir hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz."

Yeşil siyahlı ekip Antalyaspor maçı hazırlıklarını yaptıkları antrenmanla sürdürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...