Tgrt Haber
27 Ocak 2022 22:40

Acun Ilıcalı seçimini yaptı! İşte Hull City'nin yeni hocası...

Son dakika haberi: Acun Ilıcalı'nın yakın zamanda satın aldığı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de Grant Samuel McCann'le yolların ayrılmasından sonra yerine getirilen yeni hoca resmen açıklandı.

Acun Ilıcalı seçimini yaptı! İşte Hull City'nin yeni hocası...
hull city,acun ılıcalı,teknik direktör

Hull City'yi satın aldıktan sonra ilk iş olarak teknik direktör Grant Samuel McCann'i gönderen Acun Ilıcalı, yerine Türkiye'nin çok yakından tanıdığı bir ismi getirdi.

ŞOTA İLE 2,5 YILLIK SÖZLEŞME

İngiliz ekibi, daha önce Trabzonspor'da hem futbolcu hem de hoca olarak görev yapan 48 yaşındaki Gürcü teknik adam Shota Arveladze ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye'de Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'u çalıştıran Shota, en son Özbekistan ekibi FC Pakhtakor Tashkent takımında görev almıştı. 3 yıllık görev süresi boyunca Arveladze, ikisi Özbekistan Süper Ligi şampiyonluğu da dahil olmak üzere 5 kupa kazandı ve Asya Şampiyonlar Ligi yarı finaline ulaştı.

Acun Ilıcalı seçimini yaptı! İşte Hull City'nin yeni hocası...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...