Tgrt Haber
26 Ekim 2021 06:34

Trabzonspor’da yabancı fırtına

Trabzonspor, 14 resmî maçta toplam 25 gol attı. Gollerin 23’ü yabancılardan geldi, ağları bulan tek yerli Yusuf Sarı oldu. 14 asistin de sadece biri millî ve yerliydi. O da Abdülkadir Ömür’den geldi.

Trabzonspor’da yabancı fırtına
trabzonspor,,süper lig,,bakasetas,

Trabzonspor’u zirveye yabancı oyuncuları taşıdı. Abdullah Avcı yönetimindeki Karadeniz temsilcisi, ligde ve Avrupa’da toplam 14 resmî maça çıktı. Bu maçlarda rakip filelere toplam 25 gol atıldı. Ligde rakip filelere 20 gol bırakan Trabzonspor’da, 18’i yabancıdan sadece 1’i Yusuf Sarı’dan geldi. Bir golü ise Konyaspor maçında Hadziahmetovic kendi kalesine gönderdi.

EN TEPEDE BAKASETAS

Yerli değerlere önem veren ve altyapısından önemli isimler çıkaran bordo mavililer sadece gollerde değil asistlerde de yabancı kaldı. Şu ana kadar yapılan 14 asistin sadece birinde Türk imzası vardı. O da son olarak Göztepe maçında Abdülkadir Ömür’ün Gervinho’ya yaptığı harika gol pasıydı. Yabancıların gol ve asist dağılımında başı çeken isim ise 7 gol ve 6 asistle Bakasetas oldu.

FUTBOLCU       GOL     ASİST

Bakasetas            7              6
Nwakaeme           5              2
Cornelius              4              -
Djaniny                 2              2
Gervinho              2              1
Hamsik                 1              2
EdgarIe                1               -
VitorHugo             1               -
Yusuf Sarı            1               -
A.Ömür                 -               1

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...