Tgrt Haber
27 Haziran 2021 20:14

Galatasaray'da hazırlık maçında yeni transfer şov yaptı

Galatasaray hazırlık maçında Romanya ekibi Dinamo Bükreş’i 2-1’lik skorla mağlup ederken galibiyeti getiren golleri yeni transfer Aytaç Kara kaydetti. Maçta Mustafa Muhammed sakatlanarak sahayı terk etmek zorunda kaldı.

Galatasaray'da hazırlık maçında yeni transfer şov yaptı
Galatasaray,Dinamo Bükreş

Galatasaray’da yeni sezon öncesi hazırlıklar devam ediyor. Romanya takımlarından Dinamo Bükreş ile karşı karşıya gelen Galatasaray sahadan 2-1 galip ayrıldı. Galatasaray sahaya Berk, Yedlin, Luyindama, Alpaslan, Ömer Bayram, Aytaç, Oğulcan, Feghouli, Emre Kılınç, Babel, Mustafa Muhammed 11’i ile çıktı. Galibiyeti getiren golleri Aytaç Kara atarken yeni transfer adeta göz doldurdu.  Sarı-kırmızılı takımın 3 yıllığına transfer ettiği Aytaç Kara, Galatasaray forması altında ilk gollerini de atmış oldu. 36'da serbest vuruştan rakip fileleri havalandıran Aytaç Kara, 62. dakikada ise penaltı golü ile takımını öne geçiren isim oldu. 

MUSTAFA MUHAMMED SAKATLANDI

Galatasaray'ın Mısırlı futbolcusu Mustafa Muhammed, Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık karşılaşmasının 4. dakikasında sakatlandı ve yerini Ali Yavuz Kol'a bıraktı. Mısırlı futbolcu, müsabakanın 4. dakikasında ceza sahası içi sol tarafından şut çektikten sonra kendini yere bıraktı ve sol dizini tuttu. Daha sonra saha kenarına alınan 23 yaşında futbolcu oyuna devam etmedi.Galatasaray, Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Mustafa Muhammed’in sol dizinde kemik ödemi ve eklem kapsülünde kanama tespit edildiğini açıkladı. Mısırlı futbolcuda herhangi bir bağ yaralanmasına ise rastlanmadığı ifade edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...