Tgrt Haber
07 Mart 2024 18:00 - Güncelleme : 07 Mart 2024 18:15

Gaziantep Futbol Kulübü, Selçuk İnan ile anlaştı

Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Selçuk İnan ile anlaştıklarını açıkladı.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com.tr
Gaziantep Futbol Kulübü, Selçuk İnan ile anlaştı

Gaziantep Futbol Kulübü yeni hocasını buldu. Teknik Direktör Selçuk İnan, Gaziantep Futbol Kulübü ile prensipte anlaşmaya vardı. 

GAZİANTEP'E DAVET EDİLDİ

Kulüpten yapılan açıklamada, “Gaziantep Futbol Kulübümüz, teknik direktör Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına varmıştır. Selçuk İnan ve ekibi, son görüşmeleri tamamlamak üzere şehrimize davet edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Gaziantep Futbol Kulübü, Selçuk İnan ile anlaştı - 1. Resim

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Selçuk İnan ile sözleşmenin detaylarını belirlemek için kentte görüşme gerçekleştirecek.

TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE KASIMPAŞA'DA BAŞLADI

Futbol oynadığı dönemde Manisaspor, Trabzonspor, Galatasaray ve milli takım formaları ile efsane başarılara imza atan ve birbirinden güzel golleriyle adından söz ettiren Selçuk İnan, teknik direktörlük kariyerine Kasımpaşa'da başladı. Genç teknik adam, İstanbul'un köklü kulübünde 13 maçta hocalık görevinde bulundu. İnan, bu maçlarda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Selçuk İnan teknik direktörlük deneyimi öncesi bir dönem Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcısı olarak da görev yaptı.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...