Tgrt Haber
01 Mart 2018 21:15

İlkay Gündoğan en beğendiği Türk futbolcuyu açıkladı

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, transferiyle ilgili bilinmeyen bir gerçeği açıklarken Türk futbolu hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

İlkay Gündoğan en beğendiği Türk futbolcuyu açıkladı
ilkay gündoğan,

İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City'de oynayan İlkay Gündoğan, City'e imzası öncesinde Barcelona'ya transfer olabileceğini ancak bu durumun gerçekleşmediğini söyledi.

Türk asıllı Alman futbolcu, Hürriyet'e yaptığı açıklamada en çok beğendiği Türk futbolcu hakkında da değerlendirmede bulundu. İşte İlkay Gündoğan'ın sözlerinden öne çıkanlar;

"Barcelona’ya transfer olmam çok yakındı ama nasip değilmiş. Ama inanın şu an tam da olmak istediğim yerdeyim. Çok mutluyum. Türkiye’de en çok Yusuf Yazıcı’yı beğeniyorum. İnşallah çok iyi yerlere gelecek. Cenk Tosun’u da beğeniyordum, Everton’a geldi. Hatta aynı binada yaşıyoruz."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...