Tgrt Haber
19 Eylül 2023 22:50 - Güncelleme : 19 Eylül 2023 22:59

Manchester United'ın paylaşımına yorum yağdı! 'Altay Bayındır'ı istiyoruz'

Fenerbahçe'den Premier Lig devi Manchester United'a transfer olan genç file bekçi Altay Bayındır'a İngiltere'de taraftarlar övgüyle bahsetti. Birinci kaleci konumunda olan Andre Onana'nın performansı gözleri milli kaleci Altay Bayındır'a çevirirken Manchester United taraftarları genç kaleci lehine binlerce yorum yazdı. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Manchester United'ın paylaşımına yorum yağdı! 'Altay Bayındır'ı istiyoruz'
Altay Bayındır,Manchester United,transfer,Onana

Yeni sezona istediği gibi başlayamayan Manchester United'da eleştirlerin odağındaki ism kaleci Andre Onana oldu. Inter'den 52.5 milyon Euro karşılığında Manchester United'ın yolunu tutan Andre Onana, yediği goller ve düşük performansıyla eleştirlerin odağı haline geldi. 

Kamerunlu kalecinin bu performansı karşısında taraftarlar arasında Altay Bayındır sesleri yükselmeye başladı.

KULÜP PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI 

Öyle ki Manchester United'ın bu akşam saatlerinde yaptığı Altay Bayındır-Andre Onana paylaşımının altına milli kaleci lehine yorum yağdı.

https://twitter.com/ManUtd/status/1704137311762493628

Manchester United taraftarı, Onana'nın performansı karşısında Altay Bayındır'ın şansı hak ettiği ve kaleyi devralması gerektiği görüşünde olduklarını belirtti. 

Manchester United, Altay Bayındır'ı Fenerbahçe'den 5 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...