Tgrt Haber
27 Ocak 2022 16:16

Salih Uçan Başakşehir'e gitti! Emre Belözoğlu talimat vermişti

Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun gelmesiyle çıkışa geçen Medipol Başakşehir, Beşiktaş’tan Salih Uçan’ı kadrosuna kattı. Orta saha oyuncusu Uçan'ın kiralık olarak gittiği öğrenildi.

Salih Uçan Başakşehir'e gitti! Emre Belözoğlu talimat vermişti
Salih Uçan,Beşiktaş,Oğuzhan Özyakup,Başahşehir

Bu sezon şampiyonluk yarışından uzaklaşan ve Şampiyonlar Ligi’nde istediğini alamayan Beşiktaş’ta büyük değişim yapılacak. Gençleşmeye gidecek Beşiktaş'ta Vida, Gökhan, Kenan, Salih, Welinton, Larin, Batshuayi, Teixeira ve Pjanic gibi yıldızlarla yollar ayrılacak. Karaveli’nin raporu doğrultusunda takıma 14-15 oyuncu alınacak.

Beşiktaş’ta forma şansı bulamayan Salih Uçan ve Oğuzhan Özyakup’un da takımdan ayrılması gündemdeydi. Birçok maçta bekleneni veremeyen Salih Uçan’ın yeni takımı resmen belli oldu.
Emre Belözoğlu ile yükselişe geçen ve Visca’yı Trabzonspor’a kaptıran Medipol Başakşehir, Beşiktaş’tan Salih Uçan’ı kadrosuna kattı.

KİRALIK OLARAK GİTTİ

Sergen Yalçın döneminde zaman zaman forma şansı bulan Salih Uçan, Önder Karaveli'nin takımın başına geçmesiyle formayı unuttu. TRT Spor'un haberine göre, siyah-beyazlılar kadroya giremeyen 28 yaşındaki futbolcuyu Medipol Başakehir'e sezon sonuna kadar kiraladı.

Beşiktaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Profesyonel futbolcularımızdan Salih Uçan, 2021-22 sezonunun sonuna kadar M. Başakşehir'e geçici transfer olmuştur. Salih Uçan'a yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

28 yaşındaki orta saha oyuncusu, sezon başında Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu. Siyah-beyazlı formayla tüm kulvarlarda 15 karşılaşmaya çıkan Salih Uçan, gol ya da asist üretemedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...