Tgrt Haber
01 Ağustos 2022 09:28 - Güncelleme : 01 Ağustos 2022 09:40

Apple Store'a dünya çapında erişilemiyor: Yeni ürün mü, yoksa zam mı geliyor?

Apple'ın çevrimiçi mağazası Apple Store, bir süredir dünya çapında bazı ülkelerde erişime kapalı. Apple'ın yeni ürün mü tanıtacağı, yoksa zam ya başka bir değişiklik mi yapacağı belirsizliğini koruyor.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Apple
Apple Store'a dünya çapında erişilemiyor: Yeni ürün mü, yoksa zam mı geliyor?
apple,teknoloji

Apple'ın online mağazası AppleStore, bir süredir dünya çapında erişime kapatılmış durumda. ABD'li şirket, genelde internet sitesini erişeme kapattığında bazı sürprizler yaşanabiliyor. Peki Apple Store neden kapandı, ne gibi değişiklik ya da ürünler bekleniyor?

Raporlara göre Apple Store'a erişim sadece Türkiye'de kısıtlı değil. Aynı zamanda durum; Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avustralya, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Birleşik Krallık ve daha birçok ülkede de görüldü. Ancak bazı ülkelerde faaliyetlerin hâlâ devam ettiğini de belirtmekte fayda var.

APPLE STORE'A ERİŞİLEMİYOR

Online mağazada kesinti olduğunda her zaman aynı uyarı karşımıza çıkmakta. Bugün de durum değişmedi. Bir süredir erişilemeyen Apple Store'a girmeye çalışıldığında, '' Apple Store'da güncellemeler yapıyoruz, hemen geri döneceğiz'' uyarısı çıkıyor. 

Kesintinin kaynağı henüz belirsizliğini korurken, yeni bir ürünün piyasaya sürülmesi, yeni promosyon teklifi ya da çevrimiçi mağazanın tasarım ya da işlevselliğinde değişiklik olabileceği düşünülüyor. 

Apple Store'a dünya çapında erişilemiyor: Yeni ürün mü, yoksa zam mı geliyor?

Son olarak haziran ayında erişime kapanan Apple Store'da, yeni bir TV alanlar için promosyon teklifi eklenmişti. Şimdi ise internet sitesinin tasarımsal olarak değişikliğe uğrayacağı, dolayısıyla bu sebeple bir süre erişime kapatılacağı tahmin ediliyor. Bakalım Apple, online mağazasında ne gibi değişikler yapacak.

Kaynak: Apple
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...