Tgrt Haber
12 Haziran 2022 11:40 - Güncelleme : 12 Haziran 2022 11:48

Blizzard, Diablo 4 beta testi için ön kayıtları açtı: Peki nasıl başvurulur?

Video oyun şirketi Activision Blizzard, merakla beklenen Diablo 4 için beta testi ön kayıtlarını açtı. İşte detaylar...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Blizzard
Blizzard, Diablo 4 beta testi  için ön kayıtları açtı: Peki nasıl başvurulur?
oyun,teknoloji

Video oyun şirketi Activision Blizzard, en erken 2023'ün sonlarına doğru merakla beklenen Diablo 4'ü piyasaya çıkaracak. Oyun hakkında meraklı bekleyiş sürerken, kısa süre önce çok önemli bir gelişme daha yaşandı. Blizzard, internet sitesinde Diablo 4 için beta testine kayıt başvurularını açtı.

Yabancı sunucu hesabı bulunan oyuncular, kayıt başvurusu için Diablo.blizzard.com'a giriş yapabilirler. Blizzard resmi beta test zamanını açıklamamış olsa da, en erken bu yaz başlayacağına dair söylentiler var.

DIABLO 4 BETA İÇİN ÖN KAYITLAR AÇILDI

Merakla beklenen Diablo 4, ne yazık ki epey uzun bir zamanda piyasaya sürülecek. Şu anda geliştirme aşamasında olduğu söylenen oyun, muhtemelen 2023 sonu ya da 2024 başında bekleyenleriyle buluşacak. Blizzard, aksiyon oyunu için geliştirme sürecinin çok düzgün geçtiğini kaydederken, kısa süre önce de beta test için ön kayıtları açtı.

Blizzard, Diablo 4 beta testi  için ön kayıtları açtı: Peki nasıl başvurulur?

Sizler de yeni video oyununa erkenden kayıt olmak için, yukarıda vermiş olduğumuz linke tıklayabilirsiniz. Ancak resmi olarak beta testlerin ne zaman başlayacağının da henüz kesinleşmediğini belirtmekte fayda var. 

Blizzard, Diablo 4 beta testi  için ön kayıtları açtı: Peki nasıl başvurulur?

Kaynak: Blizzard
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...