Tgrt Haber
01 Nisan 2014 13:50

'HTC ve Samsung' aynı 1 Nisan şakasını yaptı

Bugün 1 Nisan ve internette okuduğunuz birçok şeye inanmamanız gerekiyor.

'HTC ve Samsung' aynı 1 Nisan şakasını yaptı
htc,samsung,1 nisan şakası,akıllı eldiven,

Samsung ile HTC’nin istemeden de olsa birbirine benzeyen 1 Nisan şakaları da dahil.HTC ve Samsung ikilisi bu sabah birbirlerinden habersiz olarak akıllı eldiven satışa sunduklarını açıkladı. Samsung’un cihazının adını Fingers, HTC’nin ise Gluuv…HTC Gluuv Beta, hologram görüntülü görüşmeler yapmaktan, el hareketleriniz ile sosyal ağlara bağlanmaya kadar birçok özelliğe sahip. HTC M8'in 4 MP’lik UltraPixel kamerasını boşverin; HTC Gluuv 87,2 MP çift kameraya sahip.
Samsung Fingers ise akıllı eldiven şakalarının kazananı oldu. Super AMOLED ekrana, 5G bağlantı yeteneğine sahip olan eldivenin ThermoPad isimli teknolojisi, elinizde tuttuğunuz kahve ve çayın sıcak kalmasını sağlıyor. Samsung’un bugünden itibaren satışta olduğunu söylediği eldivenin diğer teknik özellikleri ise şu şekilde: 4 GB bellek, 32 GB dahili depolama, 16 MP kamera ve 3 inç esnek ekran. Son olarak cihazda 1080p projektör de yer alıyor.1 Nisan’a kötü bir başlangıç yapmadık. İki rakibin aynı şakayı yapması da bir hayli ilginç bir tesadüf oldu. Ayrıca Samsung bir de akıllı çorap geliştirmek istediğini açıkladı.Bugün daha birçok şaka ile karşılaşacağız. En iyisi okuduğunuz her şeye inanmayın.

'HTC ve Samsung' aynı 1 Nisan şakasını yaptı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...