Tgrt Haber
26 Şubat 2014 16:18

HTC’den Galaxy S5 alıcılarına uyarı, sakın almayın

Samsung’un Android piyasasındaki en güçlü rakibi olan HTC’den, yeni amiral gemisi Galaxy S5 için jet yanıt geldi, sakın almayın.

HTC’den Galaxy S5 alıcılarına uyarı, sakın almayın
HTC’den Galaxy S5,Galaxy S5 altın sarısı galaxy s5,

Akıllı telefon üreticileri arasında tatlı rekabet tüketicilerin dikkatini çekiyor.Android pazarında ki ezeli rakipler Samsung ve HTC arasında ki rekabette ise Galaxy S5 ile HTC’nin bir adım önüne geçen Samsung’a jet yanıt geldi.Resmi Twitter hesabından "Alan pişman olur: Yakında Galaxy S5 sahipleri için geliyor. 25 Mart’ı bekleyin" şeklinde tweet paylaşan HTC, yeni telefonu M8’in Galaxy S5’den çok daha iyi olduğunu söyleyerek Samsung’a jet yanıt vermiş oldu.
25 Mart’ta Tanıtılacak
HTC’nin Samsung’a asıl cevabı 25 Mart’ta yapılacak olan HTC etkinliğinde verilecek. Şuana kadar bir çok fotoğrafı sızan M8’in sızıntılarda ki gibi olup olmayacağı, Galaxy S5 karşısında ne gibi özellikler ile çıkacağı 25 Mart tarihinde anlaşılacak. HTC’nin bu iddiası M8 hakkında kullanıcıları daha da meraklandırmaya yetti.
HTC’den Altın sarısı Galaxy S5’e, yara bandı göndermesi!
HTC yine yapacağını yaptı ve Galaxy S5’i rezil etti.
Samsung’un yeni Galaxy S5 modeli akıllı telefonunun tanıtımından sonra cihaz hakkında diğer firmalardan ince mesaj içeren yorumlar geliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...