Tgrt Haber
10 May 2022 11:20 - Güncelleme : 10 May 2022 11:35

iPhone 14 Pro Fiyatı Sızdırıldı: Telefon Almak Hayal Olacak

Önümüzdeki aylarda tanıtılacak iPhone 14 Pro, fiyatı ve teknik özellikleriyle sızdırıldı. Henüz vergisiz olarak ortaya çıkan fiyat, kullanıcıları hayal kırıklığına uğratabilir.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Gizchina
iPhone 14 Pro Fiyatı Sızdırıldı: Telefon Almak Hayal Olacak

Yeni nesil iPhone'lar için sızıntılar artmaya başladı. Apple, bu yıl iPhone 14 serisiyle karşımıza çıkarken, söz konusu telefonlar önceki seriye kıyasla bazı geliştirmelere sahip olacak.

Daha önceki haberlerde iPhone 14 serisinin özelliklerini ve tasarımını paylaşmıştık. Şimdi ise serinin iddialı modellerinden iPhone14 Pro'nun fiyatı ve önemli detayları ortaya çıktı.

IPHONE 14 PRO ALMAK KOLAY OLMAYACAK

Teknik özelliklerden başlayacak olursak iPhone 14 Pro, ön tarafında yeni, delikli tasarımı kullanan LTPO teknolojisine sahip OLED ekran ile gelecek.

120 Hz yenileme hızına sahip olması beklenen cihaz, 6.06 inç boyutunda ve 2532 x 1170 ekran çözünürlüğüyle gelecek. İşlemci tarafında da Apple'ın yeni iPhone'ları en güçlü yonga setleriyle donatılacak.

iPhone 14 Pro Fiyatı Sızdırıldı: Telefon Almak Hayal Olacak

Öne çıkan bilgilere göre iPhone 14Pro,Apple A16 Bionic yonga setinden güç alacak. Ayrıca telefonun; 6 GB RAM ve 128/256/512 GB depolama seçenekleri bulunacak.

Kameralar açısından ise iPhone 14 Pro'nun arkasında; 8k video kaydedebilen 48 Megapiksel ana kamera yer alacak. Diğer sensörlerin 12 Megapiksel çözünürlükte olması bekleniyor.

FİYATLANDIRMA

Apple'ın yeni iPhone'larında en çok merak edilen konu şüphesiz fiyatları. Zira piyasadaki en pahalı modelellere sahip olan Apple, iPhone 14 serisinde de yine cep yakan fiyatlandırma uygulayacak.

Yeni bir sızıntıya göre serinin orta modellerinden iPhone 14 Pro, 1.100 dolarlık bir başlangıç fiyatına sahip olacak. Bu, 6-128 GB modeli için geçerli olacak. Diğer versiyonları ise daha pahalı fiyattan satışa sunulacak.

Yeri gelmişken belirtmekte fayda var. Sızdırılan fiyatlar ürünün vergisiz fiyatları. Ülkemize giriş yaptığında iPhone 14 Pro'nun yine erişilmesi zor bir fiyata sahip olacağının altını çizelim. 

 

 

 

Kaynak: Gizchina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...