Tgrt Haber
27 May 2021 16:42

Netflix Türkiye'de yatırım yapacak

Dünyaca ünlü çevrim içi dizi film platformu Netflix, dünya üzerinde sadece sayılı ülkelerde uyguladığı projesini artık Türkiye'de de hayata geçirecek.

Netflix Türkiye'de yatırım yapacak
netflix,türkiye,film,plato,stüdyo

Türkiye'de 3,5 milyondan fazla abonesi bulunan online dizi film platformu Netflix, Türkiye için yeni bir plan hazırlığında. Dünya üzerinde dizi ve film izleme tercihlerinde değişikliğe yol açan ve son yıllarda Türkiye'ye özel projelere de imza atan platform, ülkemize yönelik yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor.

NETFLIX TÜRKİYE'DE FİLM STÜDYOSU KURACAK

Yakın zamanda İstanbul'da ofis tutan şirket, şimdi de ülkemizde film stüdyosu kurmanın planlarını yapıyor. Konuyla ilgili resmi açıklama, Netflix Türkiye İletişim Direktörü Artanç Savaş'tan geldi. Şirketin Türkiye'de film sitesi kurma yönünde bir amacı olduğunu belirten Savaş, konunun detaylarıyla ilgili ise daha fazla ayrıntı vermedi. Yeni kurulacak film platosuyla daha fazla yerli proje çekileceği tahmin ediliyor. Ayrıca bu projenin prodüksiyon kalitesine de olumlu yansıyacağı düşünülüyor. Dünyanın birçok ülkesinde faaliyet gösteren Netflix'in yalnızca belli başlı ülkelerde kendisine ait film stüdyosu bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...