Tgrt Haber
17 Ocak 2022 09:31

OPPO Find X5 Pro, kanlı canlı sızdırıldı

OPPO'nun yeni nesil amiral gemisi Find X5 Pro, Çinli kaynaklar tarafından kanlı canlı sızdırıldı. Sızdırılan görüntüler sayesinde cihazın tasarımı ve özellikleri de onaylandı. İşte detaylar...

OPPO Find X5 Pro, kanlı canlı sızdırıldı
OPPO Find X5 Pro,OPPO Find

OPPO, yeni Find X serisi için hazırlıklara tüm hızıyla devam ediyor. Şirketin amiral gemisi konumundaki telefonları, gerek özellikleri gerek tasarımı konusunda oldukça iddialı. Bu yıl da OPPO, yine dikkatleri üzerine çeken bir telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Find X5 serisiyle kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlanan OPPO, üç yeni modelini tanıtacak. Mart ayında lanse edilmesi beklenen telefonlardan Find X5 Pro, ilk kez canlı olarak sızdırıldı. Cihazın tasarımı da böylelikle onaylandı.

OPPO FIND X5 PRO’NUN TASARIMI BELLİ OLDU

Çinli kaynaklar, Mart ayında tanıtılması beklenen  Find X5 Pro modeline ait canlı görüntüleri ortaya çıkardı. Sızdırılan görüntülere göre OPPO Find X5 Pro, kavisli bir ekran ile gelecek. Ancak şirketin bu telefonda kamera çözümü olarak ne kullanacağı  tam olarak bilinmiyor. Zira sızdırılan fotoğrafta cihazın ön kamerası tamamen gizlenmiş durumda.

OPPO Find X5 Pro, kanlı canlı sızdırıldı

Arka tarafa gelecek olursak OPPO, amiral gemisi telefonunda MariSilicon tarafından desteklenen özel ve şekilli bir kamera modülüyle gelecek. Ayrıca cihazın sağ altında yer alan OPPO ve Hasselblad markaları da gözlerden kaçmıyor. 

Öte yandan Find X5 Pro’nun işlemci ve RAM seçenekleri de yine ayarlar kısmında sızdırılıyor. Buna göre Find X5 Pro, Android cephesindeki en güçlü işlemciyle gelecek. Çinli firma bu telefonda Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine yer verecek. Ayrıca buna 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB’a kadar dahili hafıza seçenekleri de eşlik edecek. 

Teknik özelliklerin yanı sıra yazılım bilgileri de yine gün yüzüne çıkıyor. Sızdırılan görüntüye göre Find X5 Pro, kutudan direkt olarak ColorOS 12.1 arayüzü ile çıkacak. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...