Tgrt Haber
27 May 2022 09:15 - Güncelleme : 27 May 2022 09:18

Samsung'un 200 Megapiksel kamerası işte böyle çekiyor

Samsung, önümüzdeki haftalarda tanıtacağı yeni 200 Megapiksel kamera sensörünü, paylaştığı bir video ile tanıtım öncesinde gösterdi.

Samsung'un 200 Megapiksel kamerası işte böyle çekiyor
samsung,samsung 200 mp,200 megapiksel kamera

Samsung, akıllı telefonların yanı sıra farklı departmanlarda da faaliyetlerini sürdürüyor. Koreli üretici, işlemci, ekran ve daha birçok gerekli bileşeni üreterek diğer markalara satıyor. Öte yandan akıllı telefonlarda bulunan kameraların çoğu da, yine Samsung tarafından üretiliyor.

Mobil cihazlar için geliştirdiği yüksek çözünürlüklü kameralar geliştiren Samsung, geçtiğimiz yıllarda ilk kez 108 Megapiksel kamerayı telefonlara getiren şirket oldu. 108 Megapiksel sensör yüksek çözünürlüklü görüntüler sunarken, şimdi ise şirketin hedefleri 200 Megapiksele çıktı.

SAMSUNG'DAN 200 MEGAPİKSEL PAYLAŞIMI

Son birkaç aydır Samsung'un 200 Megapiksel kamera sensörü üzerine çalıştığı biliniyordu. Mobil cihazlar için geliştirilen kamera sensörü, tahmin edeceğiniz üzere 108 Megapiksele kıyasla çok daha iyi görüntüler sunacak. Zira Samsung'un son paylaşımı da bunu açıkça gösteriyor.

Samsung, 200 Megapiksel kamera sensörünün yeteneklerini paylaştığı video ile gösterdi. Koreli üretici, çektiği devasa boyuttaki resim ile, geliştirdiği kamera sensörünün yeteneklerini sergiledi. 616 metrekare boyutundaki tuvalde, ''yüksek performanslı 200 MP görüntü sensörünün sınırlarını ve görüntü kalitesini test etmenin gerçek bir yolu'' ibaresi yer alıyor.

TEST AŞAMASINDA

Samsung'un geliştirmiş olduğu kamera sensörü, şu anda test aşamasında. Ancak buna rağmen muhteşem bir görüntü performansı sunduğunu belirtmekte fayda var. Öyle ki yukarıdaki video her şeyi açıkça gözler önüne seriyor. 

 

 

 

Kaynak: XDA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...