Tgrt Haber
31 Mart 2022 16:31 - Güncelleme : 31 Mart 2022 16:43

TOGG’dan bir başarı daha: ‘En İyi İşverenler’ listesinde

Yerli otomobil projesi TOGG'dan bir başarı daha. Global Place to Work tarafından yapılan bir çalışma sonucunda Türkiye'nin yerli otomobil şirketi, Türkiye'nin en iyi işverenleri listesinde yer almaya hak kazandı.

TOGG’dan bir başarı daha: ‘En İyi İşverenler’ listesinde

Türkiye’nin yerli otomobil projesi TOGG’dan başarı üstüne başarı. Global platformlardan Great Place toWork Enstitüsü tarafından yapılan bir araştırma, TOGG için Türkiye’deki ‘en iyi işveren’ unvanını getirdi. 

Bu başarı karşısında TOGG yetkilileri durumu şöyle açıkladı; ''insan ve güven odaklı bir kurum kültürü inşa ettiğini, 2021’de aldığı Great Placeto Work Sertifikası ile tescilleyen TOGG , şimdi de “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” arasına girdi.'' dendi.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ İŞVERENLERİ ARASINDA

Global Place to Work Ensitüsü, 100 milyonu aşkın çalışan bağlılığı anketi sonucunda topladığı verilere göre, TOGG’un yüksek güven kültürüne sahip bir iş yeri olduğunu ortaya çıkardı. 

TOGG’dan bir başarı daha: ‘En İyi İşverenler’ listesinde

Yapılan araştırmada çalışanların değerlendirmeleri ve güvenilirliğinin yanı sıra, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhu gibi unsurlar ele alındı. Türkiye’nin en iyi işeverenleri listesine giren TOGG yöneticileri ise bu başarıya karşılıksız kalmadı.TOGG üst yöneticilerinden Gürcan Karakaş şu ifadelere yerdi:

“Global bir platform olan Great Place to Work Enstitüsü tarafından yapılan araştırma, kurduğumuz yapının çalışanlarımız tarafından memnuniyetle karşılandığını göstermesi açısından çok değerli. Biz Togg’da klasik dikey hiyerarşik yapı ve unvanlar yerine çevik ekipler oluşturuyoruz. Günümüzde pek çok firma bu çevik yapıya dönüşmeye çalışıyor. Biz ise bu yapının içine doğduk. Bizim için kararların şekillenmesinde, hiyerarşiden çok argümanların güçlülüğü önem taşıyor. Onay süreçleri geleneksel yapılardaki gibi işlemiyor. Herkes çalıştığı alanla ilgili süreçlerde inisiyatif alma konusunda sorumlu. Sadece organizasyonun değil, doğal olarak çalışma ortamının da çevik olması gerektiğine inanıyoruz. Ofisimiz de yaşayan, esnek ve katılımcı bir çalışma deneyimi oluşturmak üzere tasarlanmış durumda. Şirketimizi, yeniliklere ve öğrenmeye açık, duygusal istikrarı ve entelektüel sermayesi olan, insanlarla pozitif iletişim kurmayı tercih eden çalışanlarımızla çok daha iyi noktalara getireceğiz. Bu inançla hep daha iyisi için çalışmayı sürdüreceğiz.”

Türkiye’nin yerli ve milli teknolojilerde önemli yeri olan TOGG, her geçen gün attığı adımlarla biraz daha ileriye gidiyor. 2023’te yerli otomobili piyasaya sürecek olan TOGG, Türkiye’de milli teknoloji hamlesinde çok önemli bir hamle atmış olacak. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...