Tgrt Haber
29 Ocak 2022 15:24

Xiaomi 12 Pro için yeni MIUI 13 kararlı güncellemesi çıktı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, amiral gemisi Xiaomi 12 Pro için yeni bir güncelleme daha yayınladı. 733 MB boyutundaki güncelleme, V13.0.23.0.SLBCNXM yapı numarasıyla beraber geliyor.

Xiaomi 12 Pro için yeni MIUI 13 kararlı güncellemesi çıktı
MIUI 13,MIUI 13 global,MIUI 13 kararlı,MIUI 13 update,Xiaomi 12

Son zamanlarda akıllı telefonlarını güncellemekle meşgul olan Xiaomi, Çin'de piyasaya sürdüğü MIUI 13 güncellemesini kararlı olarak dağıtmaya devam ediyor.  Yeni arayüz güncellemesini geçtiğimiz haftalarda global olarak da duyuran üretici, Xiaomi 12 Pro için MIUI 13'ün yeni kararlı sürümünü yayınladı.

XIAOMİ 12 PRO İÇİN YENİ GÜNCELLEME

Xiaomi 12 Pro için sunulan kararlı güncelleme, V13.0.23.0.SLBCNXM yapı numarasıyla birlikte geliyor. 733 MB boyuta sahip olan bu sürümde Xiaomi, sistem akıcılığını iyileştirdiğini ve oyun deneyimini iyileştirdiğini belirtiyor. Ayrıca kamera efektini optimize etmek ve bazı sahnelerde renk dölüm sorunun düzeltmek içinde yine bir takım düzenlemeler yapıldı.

Xiaomi 12 Pro için yeni MIUI 13 kararlı güncellemesi çıktı

Güncelleme notlarında Xiaomi aynı zamanda, 'daha hızlı, daha kararlı' ibarelerine yer verdi. Bu, MIUI 13'ün ilk karşımıza çıkan sloganı.

MIUI 13 ÖZELLİKLERİ

  • Telefonların ve tabletlerin birbirine bağlanmasını, cihazların kesintisiz içerik akışını desteklemesi için bazı işlevler eklendi. (Bu özellik şimdilik Çin'de kullanılıyor)

  • Daha net görüş ve rahat okuma için yeni bir yazı tipi sunuldu. Mi Sans ismindeki bu yazı tipiyle görüş deneyimi iyileştirildi.

  • Telekom dolandırıcılıklarına karşı tam bağlantı dolandırıcılık işlevleri eklendi.

  • Widget'lar geliştirildi. Yeni widget sistemiyle kullanıcılar ana ekrana, daha modern ve yeni tasarıma sahip kısayollar ekleyebilecek.

  • Çin pazarına özgü olan sanal asistan içinde bazı önemli yenilikler geldi.

  • Sistem deneyimi ve akıcılığı optimize edildi. MIUI 12.5'e kıyasla MIUI 13, yüzde 26'lık performans artışına sahip.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...