Tgrt Haber
 - Genç kızın sözleri yürekleri sızlattı
15 Temmuz 2023 - 16:44

Annesi gözlerinin önünde öldürüldü: Genç kızın sözleri yürekleri sızlattı: Silahı bırakması için yalvardım

Bursa'da bir eğlence merkezinde İzzet Akdeniz adlı bir şahıs, eğlence merkezinde çalışan bir süre birlikte yaşadığı Nurcan İnan'ı kızı Yağmur M'nin gözleri önünde tabancayla başından vurdu. Olayın şokunu atlatamayan Yağmur M.'nin "Annemi korumak için önüne geçtim. Silahı bırakması için yalvardım. O anı hiç unutmayacağım" sözleri yürekleri sızlattı.
Yaşam - Yaşam
15 Temmuz 2023 - 14:39

Benzin dökerek kendini yakmaya çalıştı, hastanede hayatını kaybetti

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dini nikahlı olduğu iddia ettiği eşinin sokağının yakınında kendisini yakan alkollü şahıs, kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra hayatını kaybetti.
Yaşam - Yaşam
15 Temmuz 2023 - 12:29

Al-sat videoları sonrası ceza yiyen fenomen konuştu: 2 ayda piyasayı düşürebilirim

Sosyal medyada "al-sat" videoları çeken fenomen, Ticaret Bakanlığı tarafından 300 bin lira ceza kesilmesinin ardından gündeme oturdu. Fenomen, videolarında yanlış anlaşıldığını amacının ironi yapmak olduğunu belirterek, "Bana 2 ay verin piyasayı düşüreyim" diye konuştu.
YAŞAM - YAŞAM
15 Temmuz 2023 - 10:30

İstanbul kavruluyor: En sıcak ilçeler belli oldu! Bunaltıcı nem için uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısı yaptığı sıcaklar tüm ülkeyi kavuruyor. Sıcaklığın rekor seviyelere ulaştığı İstanbul'da da sıcaklık 40 dereceye dayandı. Megakentin en sıcak ilçeleri belli olurken, yetkililer bunaltıcı nem için 8 ilçeye uyarı yaptı.
Yaşam - Yaşam
15 Temmuz 2023 - 09:17

Sıcak havaya dayanamadı, eline taş alıp güneşe fırlattı: Bizi mahvettin...

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Hava sıcaklıklarının 45 dereceye ulaştığı Şanlıurfa’da bir vatandaşın, güneşe sitem ettiği anlar saniye saniye kaydedildi. Sıcaklıklardan bunalan adam çareyi güneşe taş atmakta buldu.
 - Böcekler otobüsü sardı!
14 Temmuz 2023 - 17:15

45 yolcu 13 saat ayakta gitti! Otobüste büyük panik

45 yolcu 13 saat ayakta gitti!
Yaşam - Yaşam
14 Temmuz 2023 - 17:05

Kardeşler arasındaki miras kavgası kanlı bitti: Ölü ve yaralılar var

Samsun'un Terme ilçesinde miras meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada ağabey, 2 kız kardeşini tüfekle vurarak öldürdü, yeğeni ve kadastro görevlisini ağır yaraladı.
YAŞAM - YAŞAM
14 Temmuz 2023 - 16:30

Ağaca çıkan ayıyı uyaran vatandaş gülümsetti! Eğlenceli anlar kamerada

Artvin’de ağaca çıkan bir ayı cep telefonu kamerasına kaydedildi. Vatandaşın, ayıya "Ula in aşağı in" diyerek bağırması gülümsetti.
Yaşam - Yaşam
14 Temmuz 2023 - 15:41

Üç ilde peş peşe yangın: En sıcak günde alevler yükseliyor

Türkiye en sıcak yaz günlerinden birini yaşarken çıkan yangın haberleri de peş peşe geliyor. Gün içinde Muğla, İzmir ve Kahramanmaraş'ta orman yangınları çıktı. Ekipler, üç ilde de yangınların yerleşim yerlerine yayılmaması için müdahaleye başladı.
Yaşam - Yaşam
14 Temmuz 2023 - 14:00

Sinop'ta esrarengiz olay: Karı koca önce öldürüldü sonra evleri yakıldı!

Sinop'ta gece saatlerinde korkunç bir cinayet gerçekleşti. Hayri Danacı ve eşi Fatma Danacı evlerinde bir şahıs tarafından katledildi. Cinayetin ardından ise çiftin evlerinin yakıldığı iddia edildi. Jandarma ekipleri, sır dolu olayla ilgili inceleme başlattı.
YAŞAM - YAŞAM
14 Temmuz 2023 - 09:32

Sıcaktan bunalan ayının havuz keyfi kamerada

İstanbul’da artan sıcak hava, insanları olduğu kadar hayvanları da bunaltıyor. Çekmeköy’de bulunan hayvan rehabilitasyon merkezinde sıcak havanın etkisinden kurtulmak isteyen hayvanlar, havuzlarda ve fıskiyeler ile verilen sularla serinliyor.
Yaşam - Yaşam
13 Temmuz 2023 - 17:30

Domuz avına gitti yanlışlıkla arkadaşını öldürdü

Afyonkarahisar'da avlanmaya giden bir imam, domuz sürüsüne ateş açtığı esnada arkadaşını vurdu. Hastaneye kaldırılan M.S. hayatını kaybetti.
Yaşam - Yaşam
13 Temmuz 2023 - 14:57

Kocaeli'de fabrikada yağ kazanı patladı: İki işçi ağır yaralı

Kocaeli'de kimyasal endüstriyel temizlik ürünleri fabrikasında patlama gerçekleşti. İki işçinin ağır yaralandığı kazada yağ kazanı, henüz bilinmeyen nedenle patladı.
Yaşam - Yaşam
13 Temmuz 2023 - 12:34

Sıcaklıkların artmasıyla elektrik tüketiminde yeni rekor

Türkiye genelinde kavurucu sıcaklıklar etkili olurken buna paralel olarak klima kullanımı, tarımsal sulamalar ve elektrik tüketiminde zirve değerler görüldü. Türkiye'de elektrik tüketiminde dün 1 milyon 27 bin 568 megavatsaatle günlük bazda yeni rekor kırıldı.
Yaşam - Yaşam
13 Temmuz 2023 - 11:48

İstanbul'un lüks AVM'sinde korkunç olay: Çamaşır ipiyle asılı bulundu

İstanbul Sarıyer'deki İstinye Park AVM’nin otopark bölümündeki temizlik odasında 52 yaşındaki temizlik personeli Ahmet Bekkaya, çamaşır ipiyle boruya asılmış halde ölü bulundu.
 - Gözyaşları araç mezarlığında aktı!
13 Temmuz 2023 - 10:07

Gözyaşları bu sefer araç mezarlığında aktı!

Yürekleri dağlayan görüntü drone kamerasında
Yaşam - Yaşam
12 Temmuz 2023 - 17:40

Ordu'da korkunç ölüm! Evini tamir etmek isterken yanarak can verdi

Ordu'da kan donduran olayda evinin çatısına tamir amacıyla çıkan 72 yaşındaki vatandaş güneş enerjisindeki sıcak suyun üzerine devrilmesi sonucu yanarak can verdi.
YAŞAM - YAŞAM
12 Temmuz 2023 - 15:56

Antalya'daki köpek balığı paniği kamerada! Taşladılar...

Antalya'nın turistik ilçelerinden Kemer'de kıyıda su yüzeyinde görülen yüzgeç köpek balığı paniğine neden oldu. Bazı vatandaşların taşladığı görülen balıkla ilgili gerçek sonradan ortaya çıktı.
YAŞAM - YAŞAM
12 Temmuz 2023 - 09:55

Batman'da et yiyen çekirge kameraya kaydedildi... 20 santim boyunda!

Batman’ın Kozluk ilçesinde 20 santimetre büyüklüğünde etçil çekirge vatandaşlar tarafından kameraya kaydedildi.
YAŞAM - YAŞAM
11 Temmuz 2023 - 17:13

Köye sel çıktı, buzdolabını kayık yaptı

Düzce’de etkili olan sağanak yağış sonrası taşan Efteni Gölü, İçmeler köyünü sular altına aldı. Yaşlı bir vatandaş ise buzdolabını kayık yaparak evine ulaştı.
Başa Dön Sona Git