Tgrt Haber
06 Şubat 2024 09:53 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 10:23

Melissa Vargas Fenerbahçe'ye döndü

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Çin ekibi Tianjin Bohai Bank'tan transfer edildiğini duyurduğu Melissa Vargas, İstanbul'a geldi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Melissa Vargas Fenerbahçe'ye döndü
Fenerbahçe,,Melissa Vargas,Fenerbahçe Opet,İstanbul

Fenerbahçe'nin Şubat ayı Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Ali Koç, Melissa Vargas müjdesini duyurdu.

Başkan Koç, Çin Ligi ekibi Tianjin Bohai Bank'ta oynayan Melissa Vargas'ın sezonun devamında Fenerbahçe Opet forması giyeceğini duyurdu. Koç'un açıklamalarının ardından Vargas, İstanbul'a geldi.

SEZONUN KALANINDA FENERBAHÇE FORMASI GİYECEK

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamaya göre, son olarak Çin temsilcisi Tianjin Bohai Bank'ta oynayan 24 yaşındaki pasör çaprazının İstanbul'a geldiği ve 2023-2024 sezonunun kalan bölümünde sarı-lacivertli formayı giyeceği belirtildi.

Geçen sezon Fenerbahçe Opet ile Sultanlar Ligi şampiyonluğuna ulaşan Melissa Vargas, ay-yıldızlı formayla da önemli başarılara imza attı. Vargas, 2023'te A Milli Kadın Voleybol Takımı ile FIVB Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonluğu sevinci yaşadı

ALİ KOÇ: "BU TRANSFER MALİYETLİ OLDU"

Ali Koç, Çin Ligi'nin bitiş tarihi yüzünden Fenerbahçe Opet'e transfer olamayacağı söylenen Vargas için müjdeyi, "Voleybol Federasyonu ve yöneticilerimizin çalışmaları, Vargas'ın menajerlik şirketinin biraz itmesiyle birlikte Melissa Vargas'ın takıma döneceğini açıklıyorum. Lisans işlemleri tamamlandı. Kendisi hâlâ sakat, yeni yeni oynamaya başladı. İnşallah Mart ve Nisan aylarında bize katkı sağlayacak. Bu transferin maliyeti oldu. Bize destek veren sponsorlarımıza teşekkür ediyorum." ifadeleriyle duyurdu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...