Tgrt Haber
07 Haziran 2022 14:20 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 14:43

6 yaşındaki çocuk köpeklerin saldırısına uğradı

Bingöl'de arkadaşlarıyla erik toplayan giden 6 yaşındaki Osman Tunç, 7 başıboş köpeğin saldırısında baldırından ve sırtından yaralandı. Geçtiğimiz ay da aynı bölgede başıboş 4 köpek, 7 yaşındaki bir çocuğa saldırıp kalçasından ve bacaklarından yaralamıştı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Köpeklerin saldırısını gören çevredeki kadınlar, küçük çocuğun imdadına yetişti.
bingöl,köpek
Köpeklerin saldırısını gören çevredeki kadınlar, küçük çocuğun imdadına yetişti.

Bingöl'de aynı mahallede 1 ay arayla 2 çocuk başıboş köpeklerin saldırısında feci şekilde yaralandı.

BAŞIBOŞ KÖPEKLER SALDIRDI

Merkeze bağlı İnalı Mahallesi Uğurlu Caddesinde arkadaşlarıyla evinin yakınındaki bir bölgeye erik toplamaya giden 6 yaşındaki Osman Tunç’a başıboş köpekler saldırdı. Köpeklerin saldırısını gören çevredeki kadınlar, küçük çocuğun imdadına yetişti.

Ailesine haber verilmesi üzerine hastaneye kaldırılan küçük çocuk, baldırından ve sırtından köpeklerin saldırması sonucu yaralandı.

Öte yandan, geçtiğimiz 26 Mayıs’ta yine İnalı Mahallesi’nde başıboş 4 köpek, 7 yaşındaki bir çocuğa daha saldırıp kalçasından ve bacaklarından yaralamıştı.

'PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞ'

Çocuğun köpeklerin saldırısından çok etkilendiğini aktaran Anne Abide Tunç, “Çocuklarla beraber oynamaya gelmişler. Ben de bilmiyordum, yeğenim çağırdı beni. Dedi köpekler saldırmış Osman’a, ben de hemen koşup geldim. Kadınlarda olmasaydı parçalamışlardı. Belki de Osman yoktu. Kadınlar kurtarmış. Onlardan Allah razı olsun. Bu duruma çözüm bulsunlar. Çok şükür şuan iyi ama çocuk çok korktu, psikolojisi bozulmuş. Ne yemek yiyordu, ne su içiyordu. Çok korkmuş, ayakta bile duramıyor” şeklinde konuştu.

6 yaşındaki çocuk köpeklerin saldırısına uğradı

Erik toplamaya giderken başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan ve yaralanan Osman Tunç ise “Erik toplamaya geldik, sonra bir yandan köpekler geldi. Bizi kovaladılar” dedi.

Geçtiğimiz 26 Mayıs’ta yine İnalı Mahallesi’nde başıboş 4 köpek, 7 yaşındaki bir çocuğa daha saldırıp kalçasından ve bacaklarından yaralamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...