Tgrt Haber
03 Haziran 2022 09:33 - Güncelleme : 03 Haziran 2022 09:42

Fikret Kuşkan’a sokak köpekleri saldırdı, üstüne komşusu tehdit etti: Seni parçalatırım

Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Arkadaşının yardımıyla yara almadan kurtulan Kuışkan, daha şoku atlatamadan köpekleri besleyen komşusu tarafından tehdit edildi.

Fikret Kuşkan’a sokak köpekleri saldırdı, üstüne komşusu tehdit etti: Seni parçalatırım
Köpek,Saldırı

Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan, evinin arka sokağında oturan arkadaşına gitmek için yola çıktı. Bir süre yürüyen Kuşkan, bir anda sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Arkadaşının hemen yardımına koştuğu Kuşkan, köpeklerin saldırısından yara almadan kurtuldu.

Daha köpeklerinin saldırısının şokunu üstünden atamayan Kuşkan, bir de sokak köpeklerini besleyen komşusunun tehditliyle karşılaştı. Hem köpeklerin saldırısına uğrayan hem de komşusunun tehdidiyle neye uğradığını şaşıran Fikret Kuşkan, şikâyetçi olacağını söyledi.

“MAHALLENİN HUZURU KALMADI”

Olayla ilgili konuşan ünlü oyuncu, “Bu kişi köpekleri barınaklardan toplayarak kontrolsüzce evinin sokağına salıyor. Köpeklerin sayısı belli değil! Mahallenin huzuru kalmadı. Çocuklar sokağa çıkamıyor, can güvenliği yok” dedi. Kendisinin de bir hayvansever olduğunu ve bahçesinde kedi ve tavuk beslediğini belirten Kuşkan, şahıs hakkında belediyeye ve valiliğe şikâyette bulunacağını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...