Tgrt Haber
01 Temmuz 2022 10:16 - Güncelleme : 01 Temmuz 2022 10:24

Bisikletini çalan hırsıza böyle seslendi: Yok pahasına gitmesin

Antalya'da gündüz vakti gözünün önünde bisikleti çalınan genç, hırsıza seslenerek, "Bisikletim yok pahasına gitmesin, geri getirirse ben ona yardımda bulunurum" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bisikletini çalan hırsıza böyle seslendi: Yok pahasına gitmesin
Antalya,Bisiklet,Hırsız

Antalya'da geçtiğimiz çarşamba günü öğle saatlerinde bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayında, Turizm acentesinde çalışan Yunus Kıran (32), elektrik destekli bisikletini iş yerinin yan tarafına park etti. İş yerinin güneşliklerinin kapalı olmasını fırsat bilen hırsız, bir süre bankta oturduktan sonra bisiklete binerek olay yerinden uzaklaştı.

HIRSIZIN ARKASINDAN KOŞTU YETİŞEMEDİ

Durumu fark eden Kıran, koşmasına rağmen hırsızın arkasından yetişemedi. Güpegündüz iş yerinin önüne gelen şüphelinin bir süre kapı önündeki bankta oturup etrafı izlediği, kimsenin olmadığı anda ise bisiklete binip uzaklaştığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Durumu polise bildiren Kıran, gelecek mutlu haberi bekliyor.

KALABALIKTAN FAYDALANDI

Gözlerinin önünden elektrik destekli bisikleti çalınan Yunus Kıran, “Her günkü gibi işe geldim ve bisikletimi yan tarafa park ettim. O gün burada semt pazarı vardı ve çok kalabalıktı. Şahıs bu durumdan faydalanarak geliyor, bankta bir süre etrafı takip ediyor. Devamında da bisikletimi alıp götürüyor” dedi.

"O KADAR EMEK VEREREK ALDIM BİSİKLETİ"

Bisikletinin 15 bin TL civarında bir değeri olduğunu dile getiren Kıran, “Normalde iş yerinin güneşliği yarıya kadar açık olurdu ve dışarıyı görüyordum. O gün güneşlik kapalıydı, o yüzden göremedik. Şahsı tam giderken gördük ama arkasından koştuk yetişemedim. Çok yazık oldu. İnşallah en yakın zamanda bulunur, tek temennim bu yönde. O kadar emek vererek aldığım bisiklet, bu kadar kolayca elimden alınması zoruma gitti. Şahıs görüntülerde geliyor, banka oturuyor, etrafı izliyor, kimsenin olmadığına emin olduğu an götürüyor” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...