Tgrt Haber
16 Kasım 2021 13:26

Kan donduran cinayet: Boş arazide vahşice katledilen kadın cesedi bulundu

Gaziantep’te boş bir arazide, yarı çıplak şekilde yatan kadını görev vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri gönderildi.

Kan donduran cinayet: Boş arazide vahşice katledilen kadın cesedi bulundu
Gaziantep,Kadın,Cinayet

Türkiye daha samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz'in üzüntüsünü yaşarken, kötü bir haber daha Gaziantep'ten geldi. Boş bir arazide, yarı çıplak şekilde yatan kadını görev vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri gönderildi.

Ekiplerin olay yerinde ilk yaptığı incelemelerde, yerde yatan kadının boğazının kesildiği ve vücudunun pek çok yerinden defalarca bıçaklanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri incelemenin ardından geniş çaplı çalışma başlattı. Vahşice katledilen kadının kimliği henüz belirlenemedi.

VAHŞİCE KATLEDİLDİ

Gaziantep'te boş bir arazide, boğazı kesilmiş ve vücudunun pek çok yeri bıçaklanarak paramparça edilmiş halde bir kadın cesedi bulundu. Yaklaşık 40'lı yaşlarda olduğu tahmin edilen kadının kimliği tespit edilemezken, cinayet zanlısı ya da zanlılarını bulmak için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Kan donduran cinayet: Boş arazide vahşice katledilen kadın cesedi bulundu

Öldürülen kadının kimliği tespit edilmeye çalışılırken, cinayet zanlısı ya da zanlılarını bulmak için geniş çaplı soruşturma ve araştırma başlatıldı. Boş arazideki cansız beden ise Cumhuriyet savcısının incelemesi ve olay yeri çalışmalarının tamamlanmasının ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...