Tgrt Haber
05 May 2021 17:30

Denize düşen terliğini çıkarmak isterken hayatını kaybetti

Okul için Türkiye'ye gelen Azerbaycanlı Bayram Mammadov, İstanbul'da ölü bulundu.

Denize düşen terliğini çıkarmak isterken hayatını kaybetti
Bayram Mammadov,,Azerbaycan,,türkiye,

Okul için Türkiye'ye gelen Azerbaycanlı genç, Moda sahilinde denize girdi. Kendisinden bir daha haber alınamayan Mammadov’un cansız bedeni Haydarpaşa Garı civarında denizden çıkarıldı.

Edinilen  bilgiye göre;

Azerbaycanlı genç 2 Mayıs Pazar günü saat 15.00 civarında Moda sahilinde terliğini düşürdüğü denize atladı. Girdiği denizde bir süre çırpındıktan sonra gözden kayboldu. Bir süre sonta sürüklenerek açığa doğru gittiği bildirildi. 

Yapılan ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler denizde arama başlattı. Uzun arayışın ardından ekipler Azerbaycanlı gencin cesedini Haydarpaşa Garı civarında denizden çıkarttı. 

Gencin cansız bedeni, gerçekleştirilen incelemelerin ardından ilk önce Haydarpaşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Mammadov’un ölüm nedeni ise yapılacak kapsamlı otopsi sonucu ortaya çıkacak.

SIR PERDESİ ARALANAMADI

Öte yandan, Mammadov’dan haber alamadığını söyleyen bir kişinin, dün polise başvurduğu ortaya çıktı. Mammadov’un adı açıklanmayan arkadaşının poliste verdiği ifadede, 3 gündür arkadaşından haber alamadığını söylediği ve gösterilen fotoğraftan teşhis ettiği kaydedildi.


Güvenlik güçlerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...