Tgrt Haber
11 Haziran 2021 23:44

EGM duyurdu! Aşı randevuları tanımlandı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, internet sitesinden yaptığı açıklamada, özel güvenlik sektöründe çalışan görevli, eğitici ve yöneticilerin randevu alarak aşılarını yaptırabileceği bildirildi.

EGM duyurdu! Aşı randevuları tanımlandı
EGM,Aşı,Aşılama,Kovid-19

Başkanlığın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, ülke genelinde görev yapan 331 bin 491 özel güvenlik görevlisi, 2 bin 248 özel güvenlik şirket, eğitim kurumu ve alarm izleme merkezi yöneticisi ile özel güvenlik eğitim kurumlarında eğitim veren 3 bin 339 uzman eğitici öncelikli aşı uygulaması kapsamına alındı.Sağlık Bakanlığınca aşı randevuları tanımlanan özel güvenlik görevlileri, uzman eğiticiler ve yöneticiler, "enabiz.gov.tr" internet sitesinden randevularını alabilecek.

11 HAZİRAN 2021 KORONAVİRÜS TABLOSU

1 Haziran'dan itibaren başlayan kademeli normalleşme döneminde koronavirüs vaka sayılarında sevindiren gelişmeler yaşanıyor. Normalleşmeye geçiş için hedeflenen 5 bin sınırına biraz daha yaklaşıldı.Sağlık Bakanlığı, koronavirüs bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosunu kamuoyuyla paylaştı.Türkiye'de son 24 saatte 224 bin 128 koronavirüs testi yaptı. Vaka sayısı 6 bin 261 olurken, hasta sayısı 561 oldu. Ağır hasta sayısı ise uzun bir süre sonra binin altına geriledi ve 997 olarak kayıtlara geçti. Yaklaşık olarak 3 ay sonra vefat sayısı 70'in altına geriledi ve 69 oldu. Toplam vefat sayısı ise 48 bin 593 oldu.

EGM duyurdu! Aşı randevuları tanımlandı

GÖZLER KABİNE TOPLANTISINDA

Koronavirüsle mücadele kapsamında son durumun değerlendirilmesi beklenen Kabine Toplantısı bu hafta erkene alındığı bilgisi gelmiş ve 10 Haziran'da yapılacağı açıklanmıştı.. Gelen son dakika bilgisine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun programı nedeniyle toplantı 21 Haziran tarihine ertelendi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...