Tgrt Haber
09 Ağustos 2021 09:54

Boşanmak cinayeti önlemedi: Eski eşi ve kayınvalidesini silahla vurarak öldürdü

Antalya'da bir şahıs, boşanmış olduğu eşi Gülcan Kılınç'ın annesiyle birlikte yaşadığı eve giderek tartışma çıkardı. Alevlenen kavganın ardından yanında getirdiği silahla Kılınç ve annesini öldüren zanlı, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Boşanmak cinayeti önlemedi: Eski eşi ve kayınvalidesini silahla vurarak öldürdü
eski eş,cinayet,kayınvalide,kadın cinayeti

Antalya'da bir süre önce boşandığı eski eşinin annesiyle birlikte yaşadığı evine giden Ali Alataş, aralarında çıkan tartışmanın ardından yanında getirdiği silahı ateşledi. Olayda eski eş Gülcan Kılınç ve annesi hayatını kaybederken kaçan zanlı polis ekiplerince yakalandı.

Kumluca ilçesine bağlı Yeni Mahallede Ahmet Aliağa Bulvarı'ndaki bir apartmanda annesiyle yaşayan 35 yaşındaki Gülcan Kılınç'ı uzun süredir takip ettiği öne sürülen eski eş Ali Alataş, nasıl olduğu henüz bilinmeyen bir şekilde eve girdi. Yanında getirdiği silahla eski eşi ve kayınvalidesi 54 yaşındaki Gülizar Kılınç'a silahla ateş eden Alataş, ola yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk inceleme ve müdahalelerinin ardından Gülizar Kılınç'ın hayatını kaybettiği, yaralanan Gülcan Kılınç'ın ise hastaneye götürüldüğü sırada ambulansta yaşamını yitirdiği öğrenildi.

ÇOCUKLARI DA EVDEYMİŞ

Cenazeler, cumhuriyet savcısının olay yeri incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaçan Ali Alataş ise polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öldürüldükleri esnada Gülcan Kılınç’ın 3 çocuğu ve Gülizar Kılınç’ın 2 çocuğunun da evde olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...