Tgrt Haber
31 Ekim 2021 12:01

Köpek saldırısından kahraman güvenlik kurtardı! Küçük çocuğun dehşet anları kamerada

Van'da sokakta yürürken bir köpeğin saldırısına uğrayan 13 yaşındaki çocuğun imdadına okulun güvenlik görevlisi yetişti. Bir süre köpekle boğuşarak kendisini kurtarmaya çalışan çocuğun kolları, bacakları ve karnında diş izleri olduğunu söyleyen güvenlik görevlisi 'Kim olsa aynı şeyi yapardı' dedi. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Köpek saldırısından kahraman güvenlik kurtardı! Küçük çocuğun dehşet anları kamerada
van,,köpek saldırısı,,güvenlik görevlisi,,okul,

Van'da bir köpeğin saldırısına uğrayarak yaralanan 13 yaşındaki çocuğun dehşet anları, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Küçük çocuğu saldırıdan okulun güvenlik görevlisi kurtardı.

Van’ın İpekyolu ilçesinde köpeğin saldırısına uğrayan çocuğu okul güvenlik görevlisi Murat Borazan kurtardı. Sabah saatlerinde okul yolunda köpeğin saldırısına uğrayan 13 yaşındaki Harun Işık, küçük sıyrıklarla olayı atlattı.

Köpek saldırısından kahraman güvenlik kurtardı! Küçük çocuğun dehşet anları kamerada
Karnından ısırılan küçük çocuk kaçmaya fırsat bulamadı.

"ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞTIM"

O anları anlatan okul güvenlik görevlisi Murat Borazan, şu ifadeleri kullandı: 

"Dışarı çıktığımda sesleri duydum. Karşı binadan bir bayan seslendi, okulun yan tarafına baktığımda köpek çocuğa saldırıyordu. Köpeğin çocuğa saldırdığını görür görmez oraya doğru koştum ve elimden geleni yapmaya çalıştım. Orada kim olsaydı aynı şeyi yapardım."

"KIYAFETLERİ PARÇALANMIŞTI"

"Köpek, karın bölgesinden çocuğu ısırmıştı, yine kollar ve bacaklarında diş izleri vardı, kıyafetleri parçalanmıştı" dedi.

Köpeğin saldırısından dolayı korku dolu anlar yaşadığını ifade eden Harun Işık ise kendisini kurtaran güvenlik ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...