Tgrt Haber
09 Aralık 2021 17:16

Ne zaman ve neden olduğu bilinmiyor! Yüzlercesi kıyıya vurdu

Bolu'da turizmin gözdesi Sünnet Gölü Tabiat Parkı'nda kahreden görüntüler ortaya çıktı. Çok sayıda balık çeşidine ev sahipliği yapan gölün yüzeyi ölü balıklarla kaplandı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen ekipler numune alırken Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, balık ölümlerinin sebebinin araştırıldığını söyledi.

Ne zaman ve neden olduğu bilinmiyor! Yüzlercesi kıyıya vurdu
bolu,tabiat paarkı,ölü balık

Bolu'nun turizm merkezi Sünnet Gölü Tabiat Parkı'nda yüzlerce ölü balık kıyıya vurdu. Balık ölümleriyle ilgili inceleme başlatılırken henüz olayın sebebinin bilinmediği ancak çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

İL MÜDÜRLÜĞÜ İNCELEME BAŞLATTI

Bolu’nun Göynük ilçesinde bulunan turizm merkezi Sünnet Gölü Tabiat Parkı’nda bulunan gölün kıyısına yüzlerce ölü balığın olduğunu gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine Göynük Kaymakamlığı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili inceleme başlattı.

Ne zaman ve neden olduğu bilinmiyor! Yüzlercesi kıyıya vurdu

"NE ZAMANDAN BERİ OLDUĞUNU VE SEBEBİNİ BİLMİYORUM"

Olay yerine gelen ekipler balıkların ölüm nedeninin belirlenmesi için gölden ve ölü balıklardan numune alarak inlemek üzere laboratuvara götürdü.

Balık ölümleriyle ilgili Sünnet Gölü’ne gelen Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, şöyle konuştu:

Ne zaman ve neden olduğu bilinmiyor! Yüzlercesi kıyıya vurdu

"Sebebini araştırıyorlar. Ölümlerin gerekçesini ve ne zamandan beri olduğunu bilmiyorum"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...