Tgrt Haber
26 Mart 2024 10:04 - Güncelleme : 26 Mart 2024 10:06

Bitlis Tatvan'da bugün okullar tatil mi? 26 Mart

Ülkemizin doğu kesimlerinde hakim olan yoğun kar yağışının ardından okullarda eğitime ara verilecek mi merak edildi. 26 Mart günü sabah saatlerinde devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle Bitlis Merkez ve Tatvan’da okullara bir gün ara verildi. Valilik açıkladı...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Bitlis Tatvan'da bugün okullar tatil mi? 26 Mart

Bugün hakim olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okul olup olmadığı araştırıldı. Öğrenciler kar yağışının yoğun olduğu Bitlis'te okulların tatil olup olmayacağını araştırırken Valilik duyurdu. 26 Mart'ta okullara 1 gün ara verildi. Detaylar...

26 MART BİTLİS'TE OKULLAR TATİL Mİ?

Olumsuz hava koşullarının devam etmesi sebebiyle Merkez ve Tatvan'da eğitime bugün ara verildi. Valiliğin açıklaması ise şöyle oldu:

"İyi Tatiller Çocuklar Olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle, 26.03.2024 tarihinde Bitlis Merkez ve Tatvan’da, Resmi ve Özel Eğitim Kurumlarında (Özel Eğt Kursları, Rehbt. Merkezleri ve Halk Eğit Kursları) Eğitime 1 (bir) gün ara verilmiştir."
 
Bitlis Tatvan'da bugün okullar tatil mi? 26 Mart - 1. Resim
 
Valilik'ten gelen bir diğer duyuru ise kamuda çalışan hamile ve engelli vatandaşlara oldu. Açıklamada yer alan ifadeler şöyle:
 
"Sevgili Bitlisliler,
Olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli olan kamu görevlilerimiz 26.03.2024 Salı Günü (1) gün idari izinli sayılacaklardır."
 
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...