Tgrt Haber
11 Mart 2024 10:04 - Güncelleme : 11 Mart 2024 10:13

Oscar ödüllerinde Filistin'i destekleyen sanatçılar! 2024 Oscar ödül töreninde ödül kazanan isimler

96. Oscar ödül töreni dün gerçekleşti. Heyecanla takip edilen ödül töreninde Filistin'i destekleyen sanatçılar ise merak konusu oldu. Heyecanla takip edilen Oscar ödül töreninde kimlerin ödül kazandığı da merak konusu oldu. İşte Oscar ödüllerinde Filistin'i destekleyen sanatçılar...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Oscar ödüllerinde Filistin'i destekleyen sanatçılar! 2024 Oscar ödül töreninde ödül kazanan isimler

Los Angeles'ta 96. Oscar ödül töreni gerçekleştirildi. Dün akşam yakından takip edilen ödül töreninde Filistin'i hangi ünlülerin desteklediği de merak edildi. Gündemde yer alan 96. Oscar ödül törenine dair merak edilenler...

OSCAR ÖDÜLLERİNDE FİLİSTİN'İ DESTEKLEYEN SANATÇILAR

Dün akşam Los Angeles'ta 96. Oscar ödül töreni yapıldı. "Gazze'de ateşkes" anlamına gelen kırmızı broşlarla çıkan ünlülerin kim oldukları da merak edilmişti. 96. Oscar ödül töreninde Ramy Youssef, Çocukları öldürmeyi bırakın mesajını vererek gündemde yer aldı. Ramy Youssef verdiği röportajda şu sözleri söyledi:

"Gazze'de sadece masum insanların güvenliğini gerçekten sağlamak için acil ateşkes çağrısında bulunuyoruz. Gerçekten çocukları öldürmeyi bırakıp herkesin güvende olduğundan emin olmak istiyoruz. Filistin halkı için barış ve kalıcı adalet için çağrıda bulunuyoruz. Bu aslında pek çok sanatçının tutkulu olduğu evrensel bir konu: Çocukları öldürmeyi bırakın." 

Ramy Youssef, Mark Ruffalo ve Billie Eilish gibi isimler Filistin'e destek anlamına gelen kırmızı broşlarla sahneye çıktı. 

Zone of Interest filmi ile Oscar ödülü kazanan Jonathan Glazer, şu sözleri söyledi:

"Şu an burada Holokost'un ve Yahudiliklerinin bir işgal tarafından gasp edilmesini reddeden kişiler olarak karşınızda duruyoruz. Bu işgal pek çok masum insan için çatışma getirdi, ister İsrail'deki 7 Ekim kurbanları olsun, isterse halen Gazze'de devam eden saldırılar olsun, hepsi bu insanlıktan çıkarma eylemlerinin kurbanları."

Oscar ödüllerinde Filistin'i destekleyen sanatçılar! 2024 Oscar ödül töreninde ödül kazanan isimler - 1. Resim

2024 OSCAR ÖDÜLLERİNDE ÖDÜL KAZANAN İSİMLER

En İyi Film: Oppenheimer
En İyi Yönetmen: Chistopher Nolan - Oppenheimer
En İyi Kadın Oyuncu: Emma Stone - Poor Things
En İyi Erkek Oyuncu: Cillian Murphy - Oppenheimer
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Da’Vine Joy Randolph - The Holdovers
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Robert Downey Jr. - Oppenheimer
En İyi Özgün Şarkı: What Was I Made For? - Barbie
En İyi Film Müziği: Oppenheimer
En İyi Sinematografi: Oppenheimer
En İyi Görsel Efekt: Godzilla Minus One

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...