Tgrt Haber
11 Mart 2024 16:42 - Güncelleme : 11 Mart 2024 16:42

Tuzla'da fabrika yangınında ölü, yaralı var mı? SON DAKİKA Tuzla yangın son durum nedir?

11 Mart günü İstanbul Tuzla'da bulunan bir fabrikada meydana gelen yangının ardından vatandaşlar yangında son durumu ve ölü olup olmadığını araştırdı. Vatandaşı endişelendiren yangının ardından İstanbul'da yükselen dumanların nedeni de merak edilmişti. Bugün meydana gelen yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber

Bugün Tuzla'da bir fabrikada çıkan yangının ardından vatandaşlar yangının nedenini araştırmaya başladı. 11 Mart günü öğlen saatlerinde meydana gelen fabrika yangınında ölü, yaralı var mı merak edildi. Yangına dair gelişmeler geldikçe haberimizden ulaşabilirsiniz.

TUZLA YANGIN ÖLÜ, YARALI VAR MI?

11 Mart günü Tuzla'da bir fabrikada çıkan yangına dair bilgiler henüz gelmedi. Gelişmelerin gelmesiyle beraber haberimizi güncelleyeceğiz.

Tuzla'da fabrika yangında ölü, yaralı var mı? SON DAKİKA Tuzla yangın son durum nedir? - 1. Resim

TUZLA FABRİKADA YANGIN SON DURUM

Bugün Tuzla'da meydana gelen yangının nedeni henüz bilinmemekte. Ekipler yangın alanına müdahale etmeye devam ediyor. Ayrıntılar gelecek..

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...