Tgrt Haber
29 Mart 2024 13:19 - Güncelleme : 29 Mart 2024 13:19

Arif Güçlü kimdir, nereli? CHP Ankara Evren Belediye Başkan adayı Arif Güçlü hayatı ve biyografisi

31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlar illerde ve ilçelerde oy vereceği adayları sorgulamaya devam ediyor. Peki, CHP Ankara Evren Belediye Başkan Adayı Arif Güçlü kimdir? Arif Güçlü kaç yaşında, nereli, mevcut mesleği nedir, evli mi? Arif Güçlü'nün vaatleri nedir? Cumhuriyet Halk Partisi Evren Belediye Başkan Adayı Arif Güçlü hayatı ve biyografisi haberimizde.

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
Arif Güçlü kimdir, nereli? CHP Ankara Evren Belediye Başkan adayı Arif Güçlü hayatı ve biyografisi

Ankara'da Mahalli İdareler Seçimi için adaylar araştırılıyor. Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Ankara'nın Evren ilçesinde Arif Güçlü, aday olarak gösterildi. Peki, CHP Evren Belediye Başkan Adayı Arif Güçlü kimdir? Arif Güçlü kaç yaşında, nereli? 

ARİF GÜÇLÜ KİMDİR?

Arif Güçlü, 1965'te Evren'de doğdu. Emekli memur olan Güçlü'nün memleketi Ankara Evrendir.  Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında siyaset hayatına devam eden Arif Güçlü, Atatürkçü Düşünce Derneği Evren Temsilcisi olarak görev yapıyor. 

Arif Güçlü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi'nde CHP Evren Belediye Başkanlığı için yarışacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...