Tgrt Haber
20 Haziran 2018 11:20 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:53

Fevzi Aydın kimdir?

Fevzi Aydın kimdir? Fevzi Aydın kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Fevzi Aydın kimdir?
Fevzi Aydın, Fevzi Aydın kimdir, Fevzi Aydın hakkında,2018 genel seçimleri, Adalet ve Kalkınma Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Adalet ve Kalkınma Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Fevzi Aydın 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Ankara 1. Bölge Bölgesi,9'nci sıradan millet vekili adayıdır.

1990 yılında Niğde'nin Bor ilçesinde doğdu. 2013 yılında İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümünde tezsiz yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 2015 yılında Ankara İl Gençlik Kolları Kongresi ile birlikte Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi oldu. İl Gençlik Kolları Ar-Ge Başkan Yardımcılığı ve Ekonomi ve Mali İşler Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdürdü. 21 Nisan 2018 tarihinde Ankara İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi ile birlikte yeniden Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Merkez Gençlik Kolları Delegeliğine seçildi. Ankara İl Gençlik Kolları Ekonomi ve Mali İşler Başkanı olarak görev yapmaktadır. Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Aydın, evli ve 1 çocuk babasıdır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...