Tgrt Haber
01 May 2015 19:22 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

1 Mayıs metrobüs ve metro seferleri ne zaman başlayacak

İstanbul'da Metro ve metrobüs seferleri ne zaman başlayacak? Merakla beklenen sorunun yanıtı az önce geldi. İETT'den yapılan açıklamada "Metrobüs seferlerimiz tüm istasyonlarda yeniden hizmet vermeye başlanmıştır" denildi. Metro seferleri hakkında ise bir açıklama yapılmadı.

1 Mayıs metrobüs ve metro seferleri ne zaman başlayacak
metrobüs, metro,i

İstanbul'un en yoğun ulaşım hattı olan Metrobüs seferleri bugün sadece Beylikdüzü ve cevizlibağ arasında yapıldı. Söğütlüçeşme - Cevizlibağ metrobüs seferleri ise yapılmadı. İETT'den az önce yapılan açıklamada metrobüs seferlerinin yeniden hizmet vermeye başladığı açıklandı.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kapanan yollar vatandaşları çileden çıkardı. Sabah saatlerinde Mecidiyeköy'de iş yerlerine gitmek isteyen vatandaşlar bazı yolların kapalı olması nedeniyle E-5 karayolu üzerinden yürürken, bazı vatandaşların ise işe yetişmek için koştuğu görüldü.

 
Yolların kapanmasına tepki gösteren bir vatandaş, “Okmeydanı’ndan yarım saattir E-5’in kenarından yürüyorum. Şişli’ye geldik kapalı, Mecidiyekdöy’e geldik orası da kapalı” derken, bir başka vatandaş ise, “Ne yazık ki otobüs, metrobüs çalışmıyor. Yaklaşık 25 dakikadır yürüyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...