Tgrt Haber
16 May 2015 17:37 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

İki çuval para yere saçıldı! O paralar bakın kimin çıktı

Perşembe gecesi saat 22.30'da Türk Hava Yolları'nın Ankara'dan İstanbul'a gelen tarifeli uçağının kargosunda Atatürk Havalimanı'na getirilen 170 çuval para, kargo terminaline götürülmek üzere bagaj taşıma traktörlerine yüklendi.

İki çuval para yere saçıldı! O paralar bakın kimin çıktı
merkez bankası, para,

Taşıma sırasında içinde 10 ve 20 TL'lik banknotların bulunduğu iki çuvalın yük taşıma traktöründen düşerek patlaması sonucu paralar aprona dağıldı. Paraların güvenliğinden sorumlu şirket ile yer hizmeti şirketinde görevlilerin durumu fark etmesini üzerine havalimanı apronunda heyecanlı dakikalar yaşandı. Görevliler bir yandan paraları toplamaya çalışırken diğer yandan da durumu hemen polise bildirdi. Olayın yaşandığı bölgeye gelen Devlet Hava Meydanları İşletmesi apron görevlileri ve havalimanı polisi bulabildikleri paraları apronda toplayarak poşete koydu. Muhafaza altına alınan paralar daha sonra Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne götürülerek seri numaraları alındı. O sırada uçak altında görevli personel de ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken ortaya saçılan paraların Merkez Bankası'na ait olduğu belirlendi. 
Kaynak: Sabah

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...