Tgrt Haber
02 May 2015 07:14 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Survivor All Star yeni bölümünde neler yaşanacak, Survivor'da sürpriz

Survivor All Star'da adalar birleşti. Artık adada her şey daha zor. Survivor All Star ödül oyunu merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı Survivor için bombayı patlattı.

Survivor All Star yeni bölümünde neler yaşanacak, Survivor'da sürpriz
Survivor All Star, Survivor All Star yeni bölüm, Survivor All Star bugün, survivor, survivor sürpriz,

Survivor All Star'da adalar birleşti. Artık adada her şey daha zor. Survivor All Star ödül oyunu merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı Survivor için bombayı patlattı. Survivor All star’da bugün akşamki oyunun sonunda muhteşem bir ödül yarışmacıları bekliyor. Aynı adada yaşamaya başlayan yarışmacılar için artık her şey daha da zor! Adaların birleşmesi ile Survivor All Star’ a en baştan başlayan yarışmacılar; barakalarını kurup kendilerine yeni bir yaşam alanı oluşturdular. Gittikçe zorlaşan hayat şartlarında ödülleri kazanmak yarışmacılar için çok önemli. Bu hafta ödül oyunu sırasında neler yaşanacak? Ödül oyununu kim kazanacak? Bu sorular izleyicilerin merak ettiği konular.

Survivor'da Yeni Sezonda Oğulcan Engin Sürprizi
Bu yıl yine Survivor All Star'la reyting zirvesine demir atan Acun Ilıcalı, önümüzdeki yıl yarışmada bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor. Acun, Seda Sayan ile Sinan Engin'in futbolcu oğlu Oğulcan'ı yeni kadroya eklemeyi planlıyor.

TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Geçen günlerde yarışmanın çekildiği Dominik Adasına giden Engin'in de bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...