Tgrt Haber
15 May 2018 10:49

Konut fiyatlarında büyük indirim!

Konut piyasasını canlandırmak için kamu bankalarının faizi yüzde 0.98'e indirmesinin ardından bir hamle de gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından geldi. GYODER, İNDER ve KONUTDER konut fiyatlarının yüzde 20 düşürüldüğünü açıkladı.

Konut fiyatlarında büyük indirim!
konut fiyatları

Konut piyasasını canlandırmak için bankaların faizi yüzde 1'in altına düşürmesi ardından gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği de (KONUTDER) konut fiyatlarının düşürüldüğünü açıkladı.

Düzenlenen basın toplantısında verilen bilgiye göre bu üç derneğin üyeleri satttıkları konutların fiyatını yüzde 20 düşürdü.

Yapılan açıklamaya göre 41 firmanın katıldığı kampanya 15 Haziran'a kadar sürecek. Kapmanya sürecinde peşin ve kredili alımda yüzde 20 indirim yapılacak. Peşinat tutarı ise yüzde 5'e çekildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...