Tgrt Haber
12 Ekim 2017 09:23

Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu operasyonu

Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğünde toplanan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saat 06. 00 sıralarında operasyon için düğmeye bastı.

Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu operasyonu
gaziosmanpaşa,,uyuşturucu,

Ekipler konvoylar halinde operasyon yapılacak adreslere doğru yola çıktı. Düzenlenen operasyon kapsamında Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle 551 Sokak'ta bulunan bir apartmanın farklı iki dairesine özel harekat polislerinin desteğiyle operasyon düzenlendi. Kapıları koçbaşı ve levye yardımıyla kırılarak girilen dairelerde aramalarda bulunuldu. Operasyon yapılan sokaklar da geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis helikopteri ve özel harekat ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, söz konusu adreslerde uyuşturucu maddeye yönelik arama başlatıldı. Operasyon kapsamında bazı şüpheliler, polis tarafından gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...