Tgrt Haber
25 Aralık 2017 08:23

İzmir'de peş peşe depremler | Son depremler

Foça ve Karaburun arasında bu sabah saat 08:13'de gerçekleşen 4.8'lik depremin ardından, aynı bölgede 3.9'luk bir sarsıntı daha oldu. Depremlerin arasında 17 dakika var.

İzmir'de peş peşe depremler | Son depremler
deprem,son depremler,izmir deprem,,deprem olan iller,

İzmir'de bu sabah arka arkaya depremler meydana geldi.İlk deprem, saat 08.13'te Foça ve Karaburun arasında meydana geldi. 4.8 büyüklüğündeki sarsıntıdan 17 dakika sonra ise, bu kez bölge 3.9 büyüklüğündeki depremle sarsıldı.Depremler, İzmir, Manisa ve çevre ilçelerde hissedildi.Sosyal medyaya yansıyan ilk bilgilere göre, bazı İzmirliler depremle uykularından ayağa fırladı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Nasıl uyandığımı bilemedim" diye yazdı.Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, 10 saniye süren deprem sırasında köpeklerin havladığını, evin balkonundaki kuşların kaçtığını bildirdi. İzmir açıklarında yaz mevsimi içerisinde birkaç kez deprem meydana gelmişti.

İzmir'de peş peşe depremler | Son depremler

SON DEPREMLER TIKLA ÖĞREN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...