Tgrt Haber
07 Şubat 2024 22:57 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 23:21

Mahalle muhtarı tarlada öldürüldü: Pusuya düşürüldü!

Adana'nın Kozan ilçesine bağlı tufanlı mahallesinin muhtarı Kadir Sönmez, kendi tarlasında ölü olarak bulundu. Ailesi, muhtarın pusuya düşürüldüğünü iddia etti.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Adana,muhtar

Adana Kozan’da Tufanlı Mahalle Muhtarı tarlada ölü olarak bulundu. Sönmez’in kendine ait buğday tarlasında ölü olarak görüldüğü öğrenildi. Kozan ilçesinde Tufanlı Mahalle Muhtarı olarak 3 dönemdir görev yapan Kadir Sönmez, iddiaya göre, buğday tarlasına gübre attıktan sonra komşuları ile çay içti.

Mahalle muhtarı tarlada öldürüldü: Pusuya düşürüldü! - 1. Resim

TARLADAN SİLAH SESİ GELDİ

Ardından komşularına ‘karatavuk avlamaya gidiyorum’ diyerek bölgeden ayrılan Sönmez’in kısa bir süre sonra kendisine ait tarladan bir el silah sesi duyuldu. Olay yerine gidenler Sönmez’i tarlada ölü olarak buldu. Haberi alan Sönmez’in yakınları olay yerine geldi. Kayınvalidesi Yeter Ünlü, “Vurdular. Pusuya düşürüp öldürdüler” diyerek ağıtlar yaktı.

Mahalle muhtarı tarlada öldürüldü: Pusuya düşürüldü! - 2. Resim

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA

Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Kadir Sönmez’in ölümüyle ilgili Kozan Cumhuriyet Savcılığı geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...