Tgrt Haber
22 Nisan 2017 23:02

Türkiye'de şaşırtan kar yağışı!

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu.

Türkiye'de şaşırtan kar yağışı!
kütahya, kar

Domaniç-İnegöl karayolunun Kocayayla mevkisinde buzlanma nedeniyle  yolda kayan araçlar, zaman zaman ulaşımda aksamalara yol açtı. Kar kalınlığı  bölgede yaklaşık 10 santimetreye ulaştı.

Kara hazırlıksız yakalanan çok sayıda sürücü, yoldan geri dönmek  zorunda kaldı.
 
Karayolları ekipleri, tuzlama ve kar küreme çalışmaları yaparken,  trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli olmaları, yakın takip, hatalı sollama ve  yüksek hız yapmamaları konusunda uyarıyor.

Bilecik'te kar yağışı

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde akşam saatlerinde  başlayan kar yağışı etkili oldu. 
 
Yüksek kesimlerde gündüz kar yağışının ardından, akşam saatlerinde de  kent merkezinde kar yağmaya başladı. Nisan ayında kar yağışını gören bazı  vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemezken, bazı vatandaşlar da ürünlere zarar  vermesinden dolayı endişe yaşadı.
 
Bazı çiftçiler, ağaçların çiçek açtığını ve kar yağışının ardından,  hava sıcaklığının düşmesi sonucu meyve fidanlarının zarar görebileceğini  belirtti.
 
Kentte hava sıcaklığının eksi 2 dereceye kadar düştüğü öğrenildi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...