Tgrt Haber
15 Ağustos 2018 00:01

Erdoğan'ın önerdiği Vestel telefon fiyatları ne kadar kaç TL? Vestel venus z10 telefon özellikleri neler?

Vestel telefon fiyatları ne kadar ve özellikleri neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Amerikaya karşı boykot uygulayacaklarını ve 'Onların iPhone'u varsa öbür tarafta Samsung var. Kendi ülkemizde Venüs var Vestel var.' açıklamalarında bulundu. Arından Vestel telefonları fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Haberimizde Vestel telefonlarının fiyatları yer alıyor...

Erdoğan'ın önerdiği Vestel telefon fiyatları ne kadar kaç TL? Vestel venus z10 telefon özellikleri neler?
vestel telefon fiyatları,vestel venus özellikleri

Vestel'in en dikkat çeken akıllı telefon modellerinin başında Venus Z10 geliyor. Peki Vestel Venüs Z10 telefon fiyatı ne kadar ve özellikleri neler? Vestel markasının tüm telefon modelleri fiyat listesini ve teknik özellikleri hakkındaki bilgileri haberimizde sizler için derledik. Vestel Venus telefon fiyatları ve teknik özellikleri araştırılmaya devam ediliyor. Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önerdiği telefonun fiyatı araması cevabı da haberimizde.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından ATO Congresium'da düzenlenen"İktidarının 16. Yılında AK Parti Sempozyumu"nda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"ABD'NİN ELEKTRONİK ÜRÜNLERİNE BOYKOT UYGULAYACAĞIZ"

Buradan iş dünyamıza sesleniyorum. En güzel cevap işimize 4 elle sarılmak olacaktır. Daha çok üreteceğiz, daha çok ihraç edeceğiz. ABD'nin elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız. Onların iPhone'u varsa öbür tarafta Samsung var, Venüs var Vestel var. Ne yaptığımızı anlasınlar. Biz kendimize yeteceğiz. Biz insansız hava araçlarını istediğimizde 'Kongre izin vermiyor' diyorlardı. Kötü komşu bizi evsahibi yaptı. Bunları üretiyoruz. Sıkıntımız yok. Batıda yapacağımız pek çok görüşme olacak. Batı'dan dostlar arıyor, görüşüyoruz, görüşmeye devam edeceğiz. Türkiye'de bir araya gelmenin gayretleri içerisindeyiz, bir araya geleceğiz. Türkiye'de bir araya gelmenin gayretleri içerisindeyiz, bir araya geleceğiz. Gayretlerimizi sürdüreceğiz. Rabbimizin yardımı yakındır, endişe etmeyin."

VESTEL VENUS TELEFON FİYATLARI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ 2018

Ekran

Ekran Boyutu:5.2"

Çözünürlük:1920 x1080 (FHD)

İşlemci

Çekirdek Sayısı:8 Çekirdek

İşlemci:Qualcomm 8940 İşlemci, 1.4 Ghz Cat 6

Hafıza

Harici Hafıza Desteği:Micro sd kart(2 TB'a kadar)

Dahili hafıza (ROM): 64 GB

Ön hafıza(RAM): 4 GB

Bu telefonun güncel piyasa fiyatı bin 449 TL'dir.

Erdoğan'ın önerdiği Vestel telefon fiyatları ne kadar kaç TL? Vestel venus z10 telefon özellikleri neler?

Vestel Venüs, Vestel tarafından üretilen Türkiye yerli ürünü olan yurtiçine ve yurtdışına pazarlanan ve üretilen, Android işletim sistemi ile çalışan Akıllı telefon serisidir. Telefonlar teknoloji marketlerde satılmaktadır. Cihazlar her düzeye hitap eder ve yerli olmasıyla dikkat çeker.

Vestel A.Ş.
Vestel; elektronik, beyaz eşya ve dijital ürünler alanlarında faaliyet gösteren, 16’sı yurt dışında olmak üzere, toplam 23 şirketten oluşan küresel bir şirketler grubudur. Tüketici elektroniği ve beyaz eşya alanında dünyanın önde gelen ODM (Original Design Manufacturer- özgün tasarım üreticisi) üreticilerinden biri olan Vestel, Avrupa TV pazarının lider, beyaz eşya pazarının ise ilk 3 üreticisinden biridir. Vestel, aynı zamanda, Türkiye Devletinin en çok bilinen 10 markası arasında yer almaktadır.

Vestel‘in üretim tesisleri Manisa’da ve Rusya’nın Alexandrov şehrinde yer almaktadır. Manisa’da 1,1 milyon metrekare alan üzerine kurulu Vestel City, Avrupa’nın tek lokasyonda üretim yapan en büyük endüstri komplekslerinden biridir.

Vestel televizyon satışlarında Türkiye pazarında ilk sıradadır. Beyaz eşya ürünlerinde ise Türkiye'nin en büyük 3 üreticisinden biridir. Üretimini yaptığı ürünlerin büyük kısmını ihrac etmektedir. Ayrıca Avrupa bölgesi pazarındaki pazar payı %35 civarındadır. Toshiba, JVC, Hitachi, Sharp gibi markalara da üretim yapmaktadı

VESTEL VENUS Z20'NİN FİYATI VE ÖZELLİKLERİ

18:9 Full HD Plus 5.65" Incell Ekran

16MP+5MP Çift Arka/ 8MP Ön Kamera

Portre Modu ve 4K Video Kaydı

2.2 Ghz 8 Çekirdekli İşlemci

4 GB RAM, 64 GB Dahili Hafıza

Ekran Boyutu:5.65'' FHD+ 18:9

Ekran Camı:2.5D Corning

Çözünürlük:1080x2160 FHD Plus

İşlemci: Qualcomm Snapdragon 630

İşlemci Hızı:2.2 GHz

Grafik Kartı:Qualcomm® Adreno™ 508 GPU, 650MHz

Çekirdek Sayısı: 8 Çekirdek

Hızlı Otomatik Odaklama:Var

Video Çözünürlüğü: "Saniyede 30 kare 4K video kaydı saniyede 120 kare FHD video kaydı"

Panaromik Çekim:Var

HDR: Var

Flaş:Çift ton flaşlı

Filtreleme ve Özel Çekim Modları: Var

Arka Kamera: 16MP + 5MP

Harici Hafıza Desteği: Micro sd kart(2 TB'a kadar)

Dahili hafıza (ROM): 64 GB

Ön hafıza(RAM): 4 GB LPDDR4

Bu ürünün güncel piyasa fiyatı 2 bin 499 TL'dir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...